Bij Lugarde Tuinhuizen, dé specialist op het gebied van blokhutten en tuinhuizen, draait alles om hoogwaardige kwaliteit. Met een eigen fabriek en ontwerp- en tekenafdeling, streven ze ernaar om deze kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Maar hoe blijven ze dit doen?

Het antwoord is simpel: door diepgaand inzicht in verkoopgegevens en potentieel verborgen verbanden. En dat is waar wij in beeld komen!

We werken momenteel samen met Lugarde om deze informatie in één oogopslag zichtbaar te maken. Business Intelligence (BI) stelt Lugarde in staat om financiële resultaten te koppelen aan hun operationele processen.

Terwijl financiële cijfers vaak op een abstract niveau blijven, biedt het geavanceerde ERP-systeem gedetailleerde informatie over voorraad en bestellingen. Met behulp van BI kunnen we de puzzelstukjes samenvoegen en begrijpen waarom bepaalde financiële resultaten zich voordoen.

Dit project biedt Lugarde een nog dieper inzicht in hun bedrijfsprocessen. Door verkoop- en financiële gegevens slim te combineren, kan Lugarde precies identificeren welke factoren invloed hebben op de financiële prestaties.

We kijken uit naar de voortgang van dit project en de waardevolle inzichten die het zal opleveren! Met de ondersteuning van BI kan Lugarde nu nog beter geïnformeerde beslissingen nemen en de bedrijfsprestaties blijven optimaliseren.

Lugarde, bedankt voor dit geweldige project. We werken graag met jullie samen!

Lugarde
Support ticket aanmaken