INDITO STELT ZICH VOOR

STEDENDRIEHOEK – INDITO STELT ZICH VOOR

08-04-2019

Indito is inmiddels alweer een aantal maanden gevestigd aan de Zweedstestraat in Deventer. Met een team van 30 kenners in IT zorgt Indito ervoor dat bedrijven passende ICT-oplossingen ondervinden en daarbij naar wens worden ondersteund. “Als IT-partner zijn wij actief in de stedendriehoek, waarbij wij ons richten op de ambitie van de ondernemer”, vertelt Edwin de Goede (Directeur). Om deze werkwijze te realiseren richt Indito zich op vijf pijlers

Productiviteit

Indito zorgt ervoor dat bedrijven aan blijven sluiten op nieuwe mogelijkheden in het IT-landschap. “Met ons thema productiviteit zorgen wij voor slimme oplossingen voor bedrijven. Hiervoor is Microsoft 365 een goede oplossing. Bedrijven willen flexibiliteit als het gaat om de locatie waar zakelijke IT-middelen worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan flexibele werkplekken. Waar de klant zich ook bevindt; de werkzaamheden moeten doorgaan, optimaal en zonder vertraging. Met behulp van Microsoft 365 kunnen wij onder andere een combinatie inzetten van Sharepoint, PowerApps en Flow, aangevuld met beveiligingsbeleid en apparaatbeheer. Alles draait om het optimaliseren van de werkprocessen, op een veilige manier. Zo ontwikkelen wij onder andere Offerte, Declaratie en Verlof apps.

Continuïteit

Het tweede thema is continuïteit. “Als bedrijf wil je vandaag werken, maar je wilt ook blijven werken in de toekomst. De IT-omgeving van onze opdrachtgevers moeten altijd beschikbaar zijn. Organisaties worden immers steeds afhankelijker van hun IT-omgeving. Wij werken proactief en kijken vooruit. Met onze continuïteitplannen gaan we in op de risico’s op het gebied van IT en zoeken daarbij naar oplossingen die bedrijfsrisico’s tot een minimum beperken en die continuïteit waarborgen.

Beveiliging

Indito helpt onder dit thema bedrijven naar een ISO-certificering, maar vooral naar een bepaald beveiligingsniveau. “Wij kijken samen met de opdrachtgever wat het doel is. Wat is het niveau waar je wilt zijn met je bedrijf? Wat wil je uitstralen? Wij werken niet met ingewikkelde trajecten, maar duidelijk en transparant. Daarbij kunnen wij ook een periodieke check verzorgen.” Beveiliging binnen een bedrijf is belangrijk en Indito is de partner die je daar graag in begeleidt.

Communicatie

“Wij helpen bedrijven aan een efficiente interne communicatie. De IT-omgeving van een bedrijf kan daarbij helpen door bijvoorbeeld een Intranet oplossing te bieden waarin de medewerkers alle informatie en documenten eenvoudig kunnen vinden. Ook zijn er mogelijkheden met Office 365 teams, waarmee chatten, beeldbellen en oplossingen zoals VoIP kinderlijk eenvoudig zijn.”

Mobiliteit in de werkomgeving

“Ons nieuwste thema biedt mogelijkheden op het gebied van mobiliteit. De mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Neem alleen al elektrische auto’s. Als je mobiliteit koppelt aan de werkomgeving is het mogelijk om bijvoorbeeld inzichtelijk te maken welke auto volledig is opgeladen en met welke je nog wel binnen de stedendriehoek kunt rijden, maar waarmee je niet naar de randstad komt. Efficiëntie ten top. Door slim gebruik te maken van combinaties van thema’s en tools is het mogelijk een bedrijf grondig te automatiseren, veiliger te maken maar vooral te zorgen voor een meer efficiënte werkwijze.