Vacature – IT Engineer

Wij zoeken een IT Engineer!

Als Engineer in IT heb jij je gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van diverse IT-omgevingen. Je staat met beide benen op de grond maar jouw ambitie reikt tot aan de wolken. En zo ga je ook met je opdrachtgevers om! Interesse? Reageer dan! kennergezocht@indito.nl

Waar ga je werken?

Indito is dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Onze visie is: ‘Let’s Initiate Tomorrow’. Vandaag innoveren voor morgen, we kijken vooruit om dichtbij te blijven.  Onze opdrachtgevers hebben ambitie, net als wij. Het zit in ons DNA. Als organisatie en individu. Ambitie zien we als iets unieks en is voortdurend in ontwikkeling. Daarom blijven wij onszelf ook ontwikkelen en kijken vooruit naar morgen zonder vandaag uit het oog te verliezen.

Wij maken doelen niet groter dan ze zijn maar onderschatten evenmin onze kracht. Het drijft onze kenners het beste in zichzelf naar boven te halen. Dat vinden we de juiste afstemming tussen willen, kunnen en zijn. Het is deze belofte die wij bij onze opdrachtgevers waarmaken. Dat maakt Indito.

Wie ben jij

Jij bent een kenner in IT, net als wij. Geen probleem is je te gek en je hebt ambitie om te leren en te groeien. Daarbij kun jij het tegenovergestelde ontwikkelen van een systeem: jij kraakt de code en begrijp hoe het werkt!

Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau, woont in de buurt van Deventer en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in netwerken, routing en switching.

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat je levert wat we beloven: het realiseren van nieuwe IT-omgevingen van de hoogste kwaliteit bij onze opdrachtgevers. Je vindt problemen en lost ze op! Je zorgt met een hands-on mentaliteit dat je in staat bent om met weinig documentatie te werken; de opdrachtgever en onze kwaliteit staat centraal.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten

Jij hebt:

  • Je hebt reversed engineering vaardigheden en een uitstekend analytisch vermogen
  • Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
  • Een heldere en duidelijke manier van communiceren
  • Je kan een planning van werkzaamheden maken en deze planning ook volgen.
  • Kennis van Office 365 en haar mogelijkheden
  • Deze termen zijn jou niet vreemd: Microsoft (Online) / Cisco / Sophos / VMWare / Veeam VoIP / SQL servers / Azure Switching / Networking / Microsoft Exchange / Microsoft Windows Server / RDS

Bij Indito geloven in werken met Plezier! We zijn allemaal verschillend en onze kracht is om samen één groeiend geheel te vormen. In dit geheel ben jij de sparringspartner op gebied van IT en techniek en je kan dit ook uitdragen naar je collega’s.

Wat bieden we?

Vrijheid

Jij krijgt een fulltime job met een passend salaris in een energiek team van collega’s bij een IT dienstverlener met ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld en een lekkere lunch op donderdag. Daarbij bieden we je een persoonlijk benefit budget, waarin je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden zo kan inrichten zoals bij jou past.  De job zal in eerste instantie voor 1 jaar zijn, mocht je geschikt blijken, passen in ons team én verder willen komen dan je nu mogelijk acht, dan kun je na dit jaar een vaste aanstelling tegemoet zien.

Mobiliteit

Je bevindt je veelvuldig bij diverse opdrachtgevers. Dat doe je uiteraard met een vervoersmiddel dat bij je past! Jij staat namelijk aan het stuur van zowel je eigen arbeidsvoorwaarden, als de realisatie bij onze opdrachtgever

Ontwikkeling

Indito wil graag groeien maar dat kunnen we niet zonder onze Kenners. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. We voeren elk kwartaal een ontwikkelgesprek om te kijken wat jouw persoonlijke- en teamdoelen zijn. Zo kunnen we kijken waar je staat en wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Tevens kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

Job Happiness

We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Indito biedt een positieve en prettige werkomgeving met aandacht voor het jou. Ons uitgangspunt is, wat kan wél i.p.v. wat kan niet. We vieren onze successen klein en groot en zoeken de gezelligheid op. Er is ruimte voor iedereen en we komen tegemoet aan persoonlijke wensen van onze Kenners om werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Iedere vrijdag luiden we gezamenlijk het weekend in met een borrel en twee keer per jaar gaan we in Deventer met collega’s op stap tijdens Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Ben jij een die kenner in IT en zie je het zitten om met je collega’s nieuwe IT-omgevingen te realiseren? Zoek je een inspirerende club, dé Microsoft Online Kenner in de regio, met leuke collega’s en ben je goed in het bedenken van de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers?

Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl of kijk bij onze andere vacatures.