Vacature Office 365 consultant

Wij zoeken een Office 365 Consultant!

Als consultant in IT heb jij je gespecialiseerd in het ontwikkelen van Microsoftoplossingen op het gebied van digitale transitie. Sta je met beide benen op de grond, maar reikt je ambitie tot in de wolken? Zoek je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zit je hier goed! Interesse? Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl

Waar ga je werken?

Indito is dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Onze visie is: ‘Let’s Initiate Tomorrow’. Vandaag innoveren voor morgen, we kijken vooruit om dichtbij te blijven.  Onze opdrachtgevers hebben ambitie, net als wij. Het zit in ons DNA. Als organisatie en individu. Ambitie zien we als iets unieks en is voortdurend in ontwikkeling. Daarom blijven wij onszelf ook ontwikkelen en kijken vooruit naar morgen zonder vandaag uit het oog te verliezen.

Wij maken doelen niet groter dan ze zijn maar onderschatten evenmin onze kracht. Het drijft onze kenners het beste in zichzelf naar boven te halen. Dat vinden we de juiste afstemming tussen willen, kunnen en zijn. Het is deze belofte die wij bij onze opdrachtgevers waarmaken. Dat maakt Indito.

Wie ben jij?

Jij bent een kenner in IT, net als wij. Geen probleem is je te gek en je hebt ambitie om te leren en te groeien. Je hebt een hands-on mentaliteit en een heldere en duidelijke manier van communiceren. Je hebt een hbo werk- en denkniveau, woont in de buurt van Deventer en je bent gecertificeerd Office 365 MCSA, of bereid deze op korte termijn te halen.

Wat ga je doen?

Je werkt samen in een hecht team van Consultants, Engineers en Sales, waarbij jouw focus en kennis ligt op het technische en functionele gebied van Microsoft Online. Jij adviseert onze opdrachtgevers over de mogelijkheden van het Microsoft Online platform en bent actief in de uitvoering en implementatie van deze oplossingen.

Als consultant zorg je ervoor dat onze klanten altijd aangenaam verrast worden door de kwaliteit van onze oplossingen én de manier waarop deze wordt geboden. Je vindt het oplossen van IT-vraagstukken een uitdaging en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten

Jij hebt:

  • Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
  • Een heldere en duidelijke manier van communiceren
  • Het vermogen om een goede analyse uit te voeren en een passende oplossing te bieden
  • Je hebt het vermogen om een goede analyse uit te voeren en een passend advies in te bieden
  • Je bent proactief in het contact naar onze opdrachtgevers en zorgt dat het advies past bij hun toekomstvisie
  • Brede kennis van Microsoft Online (Office 365, EMS, Intune, Azure, Exchange Online, SharePoint Online, PowerApps, Flow, Power BI, Dynamics)
  • Algemene kennis van zowel devices, netwerken, css, javascript, C# en servers

Bij Indito geloven in werken met plezier! We zijn allemaal verschillend en onze kracht is om samen één groeiend geheel te vormen. In dit geheel ben jij de sparringspartner op gebied van IT en techniek en je kan dit ook uitdragen naar je collega’s.

Wat bieden we?

Vrijheid

Jij krijgt een fulltime job met een passend salaris in een energiek team van collega’s bij een IT-dienstverlener met ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld en een lekkere lunch op donderdag. Daarbij bieden we je een persoonlijk benefit budget, waarin je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden zo kan inrichten zoals bij jou past.  De job is eerste instantie voor 1 jaar, als je geschikt bent, in ons team past én verder wil komen dan je nu mogelijk acht, dan kun je na dit jaar een vaste aanstelling tegemoetzien.

Mobiliteit

Je bent veelvuldig bij diverse opdrachtgevers op locatie. Dat doe je uiteraard met een vervoersmiddel dat bij je past! Jij staat namelijk aan het stuur van zowel je eigen arbeidsvoorwaarden, als de realisatie bij onze opdrachtgever.

Ontwikkeling

Indito wil graag groeien maar dat kunnen we niet zonder onze Kenners. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. We voeren elk kwartaal een ontwikkelgesprek met jou om te kijken wat jouw persoonlijke- en teamdoelen zijn. Zo kunnen we kijken waar je staat en wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Tevens kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

Job Happiness

We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Indito biedt een positieve en prettige werkomgeving met aandacht voor jou. Ons uitgangspunt is, wat kan wél i.p.v. wat kan niet. We vieren onze successen klein en groot en zoeken de gezelligheid op. Er is ruimte voor iedereen en we komen tegemoet aan persoonlijke wensen van onze Kenners om werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Iedere vrijdag luiden we gezamenlijk het weekend in met een borrel en twee keer per jaar gaan we in Deventer met collega’s op stap tijdens Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Ben jij een die kenner in IT en zie je het zitten om met je collega’s nieuwe IT-omgevingen te realiseren? Zoek je een inspirerende club, dé Microsoft Online Kenner in de regio, met leuke collega’s en de mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen?

Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl of kijk bij onze andere vacatures