Vacature Project Coördinator

Wij zoeken een Project Coördinator!

Ben jij altijd ‘in control’? Heb jij graag de regie in handen en ben je in staat om het overzicht te houden over veel verschillende activiteiten? Sta je met beide benen op de grond, maar reikt je ambitie tot in de wolken? En zoek je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zit je hier goed! Interesse? Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl

Waar ga je werken?

Indito is dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Onze visie is: ‘Let’s Initiate Tomorrow’. Vandaag innoveren voor morgen, we kijken vooruit om dichtbij te blijven.  Onze opdrachtgevers hebben ambitie, net als wij. Het zit in ons DNA. Als organisatie en individu. Ambitie zien we als iets unieks en is voortdurend in ontwikkeling. Daarom blijven wij onszelf ook ontwikkelen en kijken vooruit naar morgen zonder vandaag uit het oog te verliezen.

Wij maken doelen niet groter dan ze zijn maar onderschatten evenmin onze kracht. Het drijft onze kenners het beste in zichzelf naar boven te halen. Dat vinden we de juiste afstemming tussen willen, kunnen en zijn. Het is deze belofte die wij bij onze opdrachtgevers waarmaken. Dat maakt Indito.

Wie ben jij?

Jij bent een kenner in IT, net als wij. Geen probleem is je te gek en je hebt ambitie om te leren en te groeien. Je hebt een hands-on mentaliteit en een heldere en duidelijke manier van communiceren. Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau, woont in de buurt van Deventer en hebt 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en ervaring met IT-projecten.

Wat ga je doen?

Met jouw aanpakkers mentaliteit weet je ieder project in goede banen te leiden. Je werkt intensief samen met ons salesteam en ons team van projectmedewerkers (zowel engineers als consultants) om een project tot een goed einde te brengen. Je werkt met verschillende afdelingen samen en zorgt dat de communicatie en planning tot in de puntjes verzorgd is. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de juiste documentatie, zoals het projectplan, de urenregistratie en projectrapportages. Daarbij zorg je dat de administratieve kant van het project juist en volledig is. Dit alles doe je onder de bevlogen leiding van onze project manager.  Jij weet, ondanks de waan van de dag, overzicht te houden van de werkzaamheden die er liggen.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten

Jij hebt:

  • Een uitstekend analytisch vermogen en  bent administratief sterk
  • Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
  • Een heldere en duidelijke manier van communiceren
  • Je kan een planning van werkzaamheden maken en deze planning ook volgen
  • Kennis van Office 365 en haar mogelijkheden
  • Deze termen zijn jou niet vreemd: Microsoft (Online) / Cisco / Sophos / VMWare / Veeam VoIP / SQL servers / Azure Switching / Networking / Microsoft Exchange / Microsoft Windows Server / RDS

Bij Indito geloven in werken met Plezier! We zijn allemaal verschillend en onze kracht is om samen één groeiend geheel te vormen. In dit geheel ben jij de sparringspartner op gebied van IT en techniek en je kan dit ook uitdragen naar je collega’s.

Wat bieden we?

Vrijheid

Jij krijgt een fulltime job met een passend salaris in een energiek team van collega’s bij een IT-dienstverlener met ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld en een lekkere lunch op donderdag. Daarbij bieden we je een persoonlijk benefit budget, waarin je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden zo kan inrichten zoals bij jou past. De job zal in eerste instantie voor 1 jaar zijn, mocht je geschikt blijken, passen in ons team én verder willen komen dan je nu mogelijk acht, dan kun je na dit jaar een vaste aanstelling tegemoetzien.

Mobiliteit

Je bevindt je regelmatig bij diverse opdrachtgevers. Daarvoor is een passend vervoersmiddel beschikbaar.

Ontwikkeling

Indito wil graag groeien maar dat kunnen we niet zonder onze Kenners. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. We voeren elk kwartaal een ontwikkelgesprek met jou om te kijken wat jouw persoonlijke- en teamdoelen zijn. Zo kunnen we kijken waar je staat en wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Tevens kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

Job Happiness

We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Indito biedt een positieve en prettige werkomgeving met aandacht voor het jou. Ons uitgangspunt is, wat kan wél i.p.v. wat kan niet. We vieren onze successen klein en groot en zoeken de gezelligheid op. Er is ruimte voor iedereen en we komen tegemoet aan persoonlijke wensen van onze Kenners om werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Iedere vrijdag luiden we gezamenlijk het weekend in met een borrel en twee keer per jaar gaan we in Deventer met collega’s op stap tijdens Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Ben jij een die kenner in IT en zie je het zitten om met je collega’s nieuwe IT-omgevingen te realiseren? Zoek je een inspirerende club, dé Microsoft Online Kenner in de regio, met leuke collega’s en ben je goed in het bedenken van de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers?

Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl of kijk bij onze andere vacatures.