Vacature – Sales Consultant

Wij zoeken een Sales topper!

Van het woord ‘ambitie’ gaat jouw hart harder kloppen. Contact met klanten, meedenken in hun situatie en daar een passend advies op geven, is wat je graag doet.

Sta je met beide benen op de grond, maar reikt je ambitie tot in de wolken? En zoek je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zit je hier goed! Interesse? Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl

Waar ga je werken?

Indito is dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Onze visie is: ‘Let’s Initiate Tomorrow’. Vandaag innoveren voor morgen, we kijken vooruit om dichtbij te blijven.  Onze opdrachtgevers hebben ambitie, net als wij. Het zit in ons DNA. Als organisatie en individu. Ambitie zien we als iets unieks en is voortdurend in ontwikkeling. Daarom blijven wij onszelf ook ontwikkelen en kijken vooruit naar morgen zonder vandaag uit het oog te verliezen.

Wij maken doelen niet groter dan ze zijn maar onderschatten evenmin onze kracht. Het drijft onze kenners het beste in zichzelf naar boven te halen. Dat vinden we de juiste afstemming tussen willen, kunnen en zijn. Het is deze belofte die wij bij onze opdrachtgevers waarmaken. Dat maakt Indito.

Wie ben jij?

Jij bent een kenner in IT, net als wij. Geen probleem is je te gek en je hebt ambitie om te leren en te groeien. Je hebt een hands-on mentaliteit en een heldere en duidelijke manier van communiceren. Je hebt een hbo werk-denk niveau, woont in de buurt van Deventer en je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een sales functie, bij voorkeur in IT.

Wat ga je doen?

Als sales medewerker informeer en adviseer je (potentiële) opdrachtgevers ten aanzien van kansen binnen digitale transformatie. Met innovatieve oplossingen geef je samen met het Indito-team het juiste advies. Je bent een commercieel talent. Dit is te herkennen aan je proactieve houding en de hoeveelheid energie die je krijgt van onze business thema’s: ambitie, communicatie, continuïteit, productiviteit en beveiliging. Je zit niet graag stil en bent het liefst bij klanten op locatie, op je klopt bij potentiele klanten aan de deur. Niet alleen buiten de deur zit je niet stil, ook intern denk je mee in het optimaliseren van de sales processen

Je beschikt over de volgende kwaliteiten

Jij hebt:

  • Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
  • Een heldere en duidelijke manier van communiceren
  • Je krijgt energie van nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe bedrijven te leren kennen
  • Je hebt het vermogen om een goede analyse uit te voeren en een passend advies in te bieden
  • Je gaat graag op pad om nieuwe/potentiële klanten te ontmoeten en schrikt niet om bij onbekende bedrijven binnen te stappen
  • Je weet nieuwe klanten te binden en een vertrouwensband op te bouwen
  • Je bent in staat om een duurzame relatie op te bouwen met je klanten, maar ook je collega’s
  • Je bent in staat om de ambitie, kansen en uitdagingen van een klant uit te vragen en om te zetten naar oplossingen
  • Je hebt Microsoft in je hart gesloten (of bent van plan dat te doen). Ervaring met de Microsoft-producten is dan ook een pré (denk aan Office 365, Azure, PowerApps, Dynamics)

Bij Indito geloven in werken met plezier! We zijn allemaal verschillend en onze kracht is om samen één groeiend geheel te vormen. In dit geheel ben jij de sparringspartner op gebied van IT en techniek en je kan dit ook uitdragen naar je collega’s.

Wat bieden we?

Vrijheid

Jij krijgt een fulltime job met een passend salaris in een energiek team van collega’s bij een IT-dienstverlener met ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld en een lekkere lunch op donderdag. Daarbij bieden we je een persoonlijk benefit budget, waarin je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden zo kan inrichten zoals bij jou past.  De job is in eerste instantie voor 1 jaar, als je geschikt bent, in ons team past én verder wil komen dan je nu mogelijk acht, dan kun je na dit jaar een vaste aanstelling tegemoetzien.

Mobiliteit

Je houdt ervan om op pad te gaan, nieuwe organisaties te bezoeken en nieuwe relaties te ontmoeten. Stilzitten is niets voor jou. Je bent veelvuldig op pad of bij één van onze klanten. Hiervoor wordt een vervoersmiddel beschikbaar gesteld vanuit Indito.

Ontwikkeling

Indito wil graag groeien maar dat kunnen we niet zonder onze Kenners. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. We voeren elk kwartaal een ontwikkelgesprek met jou om te kijken wat jouw persoonlijke- en teamdoelen zijn. Zo kunnen we kijken waar je staat en wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Tevens kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

Job Happiness

We besteden veel van onze tijd aan werken. Indito biedt een positieve en prettige werkomgeving met aandacht voor jou. Ons uitgangspunt is, wat kan wél i.p.v. wat kan niet. We vieren onze successen klein en groot en zoeken de gezelligheid op. Er is ruimte voor iedereen en we komen tegemoet aan persoonlijke wensen van onze Kenners om werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Iedere vrijdag luiden we gezamenlijk het weekend in met een borrel en twee keer per jaar gaan we in Deventer met collega’s op stap tijdens Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Ben jij die sales topper die wij zoeken? Zoek je een inspirerende club, dé Microsoft Online Kenner in de regio, met leuke collega’s en de mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen?

Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl of kijk bij onze andere vacatures.