INDITO IS MICROSOFT GOLD PARTNER

De competentie Small and Midmarket Cloud Solutions geeft aan dat INDITO de kleine en middelgrote zakelijke klant de mogelijkheid geeft om overal te werken met de allerbeste productiviteit en beveiliging.

Microsoft certificeringen

Een Microsoft certificering toont dus de behaalde competenties aan, maar ook dat een bedrijf de juiste technische expertise heeft en dat de afnemers van dat bedrijf dat ook vinden. Binnen Microsoft zijn er Silver en Gold partner certificeringen.

  • Een Silver Partner certificering toont de consistente capaciteiten, expertise en toewijding aan van een bedrijf.
  • Een Gold Partner certificering toont dat een bedrijf de best-in-class mogelijkheden biedt binnen een specifiek Microsoft-oplossingsgebied.

Onze kenners hebben zich gecertificeerd door het volgen van bepaalde Microsoft trainingen en het behalen van de bijbehorende examens. Daarbij hebben onze klanten hun tevredenheid naar Microsoft uitgesproken over onze dienstverlening en hebben we meer dan 4000 actieve Office 365 rechten geïmplementeerd. Dit tezamen resulteert in het behalen van de Gold Partner status voor Cloud Productivity.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwst ontwikkelingen en functionaliteiten. Daarbij weten we welke updates eraan komen, wat de laatste innovaties zijn en welke licenties verlopen. Zo kunnen wij als geen ander adviseren wat er het beste past bij jouw bedrijf.