digitale-verlof-registratie

DIGITALE VERLOFREGISTRATIE

Verlof aanvragen, goedkeuren en registreren: allemaal in één App

Werk je met traditionele verlofbriefjes? Of houd je verlof nog bij in Excell? Is het onoverzichtelijk bij wie medewerkers verlof moeten aanvragen? Verbeter dan de werkwijze en het aanvraagproces met een digitale Verlofregistratie App: dé digitale oplossing voor de papieren verlofbrief. Onze Verlofregistratie App gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de verlofaanvragen en het verwerkingsproces hiervan. Bespaar kosten en vergemakkelijk administratie. Gebruiksvriendelijk en papierloos.

Vraag eenvoudig verlof aan als werknemer, of keur verlofaanvragen goed als manager. Aanvraag ingediend? In je aanvragenoverzicht kun je te allen tijde de status van aanvragen inzien. Aanvraag gekregen als manager? In het openstaande aanvragenoverzicht kun je in één oogopslag zien welke aanvragen nog open staan en deze gemakkelijk goedkeuren of afwijzen.

Demo Verlofregistratie App

Power Apps als onderdeel van het Power Platform  

Onlangs vertelden we je over het Power Platform van Microsoft. Hier wordt de gezamenlijke kracht van Power Apps, Power BI, Power Automate (voorheen Flow) en Power Virtual Agents gebundeld, zodat je complete bedrijfsoplossingen kunt bouwen. Ben je zelf niet thuis in het schrijven van code of ben je op zoek naar een direct te implementeren oplossing voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder! 

We hebben al een aantal standaard oplossingen voor je klaarstaan, direct klaar voor gebruik. Ook kunnen we een applicatie op maat voor je bouwen! Wil je snel stappen zetten in het verhogen van je productiviteit en je bedrijfsprocessen effectiever inrichten? Denk dan eens aan de volgende solutions die wij op korte termijn voor je kunnen inrichten.