achtergrond-teams

ACHTERGRONDEN IN TEAMS VERGADERING

Het wordt steeds leuker om online te vergaderen. Het is nu mogelijk om eigen achtergronden te uploaden in Microsoft Teams. In een eerdere blog vertelden we je al hoe je de achtergrond in Teams kunt veranderen. Nu kun je ook eigen achtergronden maken en uploaden. Zo ziet niemand waar je precies werkt, wat prettig is voor een gevoel van privacy en maakt je de vergadering met je eigen achtergronden persoonlijker.

Gebruik bijvoorbeeld je bedrijfslogo, customize een kantooromgeving naar je eigen huisstijl of pak je favoriete uitzicht van de afgelopen vakantie. Zo maakte één van onze kenners deze achtergrond, met een eigen bureaublad, het logo aan de muur en een certificaat van Microsoft.

Niet zo handig met zelf achtergronden maken? Microsoft heeft een aantal kant-en-klare achtergronden voor je beschikbaar gemaakt. Download een template en upload deze naar Microsoft Teams.