togethermode

TOGETHER MODE IN MICROSOFT TEAMS

Apart, but Together, met de Together-modus van Teams.

Breng teams samen en kies zelf waar

Gebruik je de Together Mode al? Deze optie binnen Teams helpt deelnemers zich dichter bij elkaar te voelen, zelfs als ze niet samen zijn. Door de stijging in thuiswerken en het gebruik van de mogelijkheid om online te vergaderen, is ook de behoefte om met elkaar in dezelfde ruimte aanwezig te zijn gegroeid. De Together Mode van Microsoft Teams maakt dit mogelijk. Met AI segmentatie technologie worden deelnemers samengevoegd met dezelfde achtergrond, zodat het lijkt alsof iedereen in dezelfde ruimte zit. Hierdoor is er meer aandacht voor non-verbale communicatie en lichaamstaal, waardoor deelnemers actiever deelnemen en waardoor de interactie wordt vergroot.

Nieuwe scenes

Microsoft introduceert verschillende scènes in de Together-modus, zodat je jouw digitale vergadering in een auditorium, meeting room of zelf buiten kunt houden. Kies een scène die het beste past bij de vergadering en maak online vergaderingen nog leuker!

TogetherMode

Meer weten over de Together mode van Microsft Teams? Onze kenners staan voor je klaar!

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] de Together-modus van Teams. Nog één van de favoriete opties in Microsoft Teams van onze kenners: de Together Mode. Breng teams samen, ongeacht waar iedereen […]

  2. […] ook beschikbaar in de Breakout Rooms. Deelnemers kunnen in de brainstormruimte gebruik maken van de Together-modus en hun onderwerp besteken in een virtuele coffeeshop. Ook kunnen deelnemers het Microsoft […]

Comments are closed.