Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Achtergrond veranderen in Microsoft Teams

14-04-2020

Online vergaderen wordt met de dag leuker! Waar je eerst al je achtergrond wazig kon maken met background blur, kun je nu je hele achtergrond aanpassen. Op zoek naar een passende ruimte met een neutrale achtergrond hoeft niet meer. Je kiest nu in Microsoft Teams gewoon voor een passende achtergrond en die rommelkamer ziet niemand meer. De ene dag is dit misschien een rustig strand, de andere dag een kantoor-omgeving en weer een andere dag bel je in vanuit space!

Achtergrond aanpassen in Microsoft Teams

Het aanpassen van je achtergrond is gemakkelijk in Teams te regelen. Ga in je vergadering naar de 3 puntjes met opties. Hier kies je voor ‘achtergrondeffecten weergeven’.

Achtergrondinstellingen-teams

Aan de rechterkant van het scherm verschijnen nu de verschillende achtergronden waar je uit kunt kiezen. Door op ‘Voorbeeld’ te klikken, kun je eerst even uittesten of de achtergrond de juiste is. Heb je er eentje uitgezocht? Klik dan op ‘Toepassen’

achtergrond-teams

In 3 keer klikken ga je van rommelige kamer naar bijvoorbeeld dit:

Naast deze futuristische achtergronden zijn, kun je ook kiezen voor wat meer neutrale achtergronden. Bijvoorbeeld een leeg kantoor, een koffietentje of een school.

achtergronden-teams

Achtergrond in eigen huisstijl

Binnenkort wordt het ook mogelijk om eigen achtergronden in te voeren. Dan kun je bijvoorbeeld een eigen huisstijl wat past bij jouw bedrijf toevoegen. Later meer hierover, maar wel alvast een sneak-preview van hoe dit er uit kan zien:

 

Ook aan de slag met Teams? Get inspired, onze kenners helpen je graag!

Simon Koning

Innovatie

Stel je vraag

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!