Indito Ambitiescan

Ambitie: voortdurend in ontwikkeling

Let’s initiate tomorrow!

Je organisatie is continu in beweging. Als het goed is tenminste, want je wilt dat je organisatie zich blijft ontwikkelen. Of je ambitie nu klein is of groot, je wilt dat je organisatie meebeweegt. Rondom deze ontwikkelingen bestaan in de regel uiteenlopende vragen. Hebben jij en je mede-directieleden wel dezelfde ideeën? Wat is het punt op de horizon waar jullie naar kijken? Op welke onderdelen in je organisatie heeft het realiseren van je ambitie impact?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van relevante vragen voor het nemen van strategische beslissingen. Wil je goed afgewogen keuzes kunnen maken, dan is het van belang te weten wat de gevolgen zijn van je keuzes. Dát is waar je ons kunt vinden. Onze kenners nemen je mee in het concretiseren van jouw ambitie. Van daaruit filteren we gezamenlijk de IT strategie voor jouw organisatie. Met díe strategie gaan wij aan de slag en zorgen ervoor dat je werkomgeving gaat aansluiten op je ambitie.

Met onze scan weten wij snel op hoofdlijnen je ambitie uit te vragen en te vertalen in een IT strategie. We nodigen je daarom uit onze scan te doen. Wil je verdiepen en met onze consultants een compleet beeld creëren van jouw ambitie, dan dagen we je uit om onze business game te doen.

Indito | Let’s initiate tomorrow!

Ambitiescan