Vereenvoudig jouw manier van werken met apps en automatisering. Transformeer handmatige activiteiten naar digitale, geautomatiseerde processen.

EEN BEDRIJFSAPPLICATIE OP MAAT? GEEN PROBLEEM .

De moderne tijd vraagt om snelle gegevensverwerking en altijd en overal toegang tot actuele bedrijfsgegevens. Frontline-medewerkers moeten snel kunnen beschikken over informatie vanuit de backoffice en vice versa. Met een bedrijfsapplicatie die volledig op maat is gemaakt voor jouw bedrijfsproces gaat de verwerking van gegevens eenvoudiger en sneller en ben je niet afhankelijk van handmatig aangeleverde informatie. 

Een bedrijfsapplicatie gemaakt met Power Apps stelt je instaat je processen te optimaliseren en te versnellen. Bedrijfsprocessen werken effectiever en informatie is sneller op de juiste plaats. 

Wij willen graag meedenken om jouw processen te verkennen en te versnellen. Samen zetten we de volgende stap. Kom in contact!  

Power Apps: 

  • Versnel procesmatig werk 
  • Eenvoudig in te richten op jouw specifieke wensen en eisen; 
  • Bouw apps op jouw bestaande databases, migraties zijn niet nodig; 
  • Stimuleer innovatie door te verbinden met Power BI, Power Automate, Microsoft 365 of Dynamics 365. 
https://powerapps.microsoft.com/nl

AUTOMATISEER REPETERENDE TAKEN EN BESTEED JE TIJD AAN DAT WAT ÉCHT NODIG IS!

In veel organisaties worden nog veel repeterende taken handmatig verwerkt. Denk aan het handmatig invoeren van order data in een ERP-systeem, of het wekelijks overzetten van salesdata in een excel-sheet en deze handmatig versturen. Met Power Automate zijn deze tijdrovende klussen verleden tijd. 

Onze overtuiging is daarom ook om processen te automatiseren waar dat kan en alleen de werkzaamheden uit te voeren die echt jou tijd en aandacht vergen. Dit reduceert niet alleen de doorlooptijd van processen, het verbeterd ook de nauwkeurigheid van gegevens en zorgt ervoor dat je jouw tijd effectiever kunt besteden. 

Of je nou geautomatiseerd mails wilt versturen na het scoren van een verkoopdeal óf het indienstproces van een nieuwe medewerker wilt automatiseren en versnellen, voor vrijwel elk proces is optimalisatie mogelijk met Power Automate.

Jouw kansen met Power Automate:

  • Reduceer handmatig werk
  • Voorkom menselijke fouten
  • Bespaar geld door resources effectiever in te zetten
  • Versnel het proces
Support ticket aanmaken