In de huidige digitale wereld zijn de bedreigingen voortdurend in ontwikkeling. Maar liefst 72% van alle hackaanvallen komt binnen via eigen medewerkers, vaak onbedoeld. Bij INDITO begrijpen we dat de menselijke factor net zo belangrijk is als technische beveiligingsmaatregelen. Daarom bieden we uitgebreide Cyber Awareness Trainingen aan, om bedrijven te helpen hun medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen te trainen in het voorkomen van cyberaanvallen.

Technische Beveiliging is Slechts de Eerste Stap

Technische maatregelen zoals Anti-virus, Microsoft Defender, Firewalls, Malware & Ransomware en Sophos zijn cruciaal, maar wat als een persoon toch op een phishing-link klikt? Dan komt de cybercrimineel alsnog binnen, ondanks de beste beveiliging.

Trainingen op Informatiebeveiliging bij INDITO

Onze Cyber Awareness Trainingen zijn ontworpen om de menselijke fouten te minimaliseren die de bedrijfsveiligheid in gevaar kunnen brengen. Samen met TechData bieden we maandelijks vervolgtrainingen aan, zodat medewerkers alert blijven op mogelijke cyberaanvallen.

Case Study: Awareness Training bij Van Opijnen

Int. Transportbedrijf Van Opijnen koos voor onze trainingen om hun medewerkers bewust te maken van de gevaren van cyberaanvallen. In samenwerking met onze partner TechData, werden de medewerkers van Van Opijnen in twee interactieve sessies getraind. Maar we gaan verder dan dat: om de kennis up-to-date te houden, volgen ze iedere maand online trainingen.

De resultaten? Een team dat nu volledig voorbereid is op de subtiele trucs van cybercriminelen en een veiligere werkomgeving voor Int. Transportbedrijf Van Opijnen.

Samen Sterk tegen Cyberaanvallen

Bij INDITO geloven we in proactiviteit en samenwerking. Onze Cyber Awareness Trainingen zijn slechts een deel van hoe we onze klanten helpen om efficiënter en veiliger te worden. Net zoals we deden voor Van Opijnen, staan we klaar om jou te helpen.

Wil je meer weten over onze trainingen of hoe we jouw bedrijf veiliger kunnen maken? Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen de toekomst veiliger kunnen maken.

Support ticket aanmaken