Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Bezoekersregistratie App

02-03-2020

Power Apps als onderdeel van het Power Platform 

Onlangs vertelden we je over het Power Platform van Microsoft. Hier wordt de gezamenlijke kracht van Power Apps, Power BI, Power Automate (voorheen Flow) en Power Virtual Agentsgebundeld zodat je complete bedrijfsoplossingen kunt bouwen. Ben je zelf niet thuis in het schrijven van code of ben je op zoek naar een direct te implementeren oplossing voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder! 

Indito heeft al een aantal standaard oplossingen (‘solutions’) voor je klaarstaan. Ook kunnen we een applicatie op maat voor je bouwen! Wil je snel stappen zetten in het verhogen van je productiviteit en je bedrijfsprocessen effectiever inrichten? Denk dan eens aan de volgende solutions die wij op korte termijn voor je kunnen inrichten. Vandaag lichten we er een voor je uit: de Bezoekersregsitratie App.

Bezoekersregistratie App van Indito

Bezoekersregistratie: bijhouden van aan- en afmeldingen was nog nooit zo gemakkelijk.  

Behoefte aan een handige en overzichtelijke registratie van je bezoekers? In sommige gevallen kan het vanuit verzekering of veiligheidseisen namelijk een vereiste zijn om altijd te weten wie er aanwezig is. Gebruik dan de Bezoekersregistratie App van Indito. Automatiseer je aanmeldingen zodat je receptioniste zich daar niet langer mee bezig hoeft te houden. Dankzij de aanmelding van een bezoeker krijgt de gastheer/gastvrouw automatisch een seintje. De receptioniste hoeft niet extra te bellen, waardoor afspraken soepeler door blijven lopen door de dag heen.

Wel automatiseren en toch persoonlijk contact? Laat je bezoekers aanmelden bij de receptioniste die vervolgens de registratie doet. Vaak gebeurt dit al bij bedrijven, maar wordt de bezoekerslijst op papier bijgehouden. Door de bezoekersregistratie van papier om te zetten in de app, heb je altijd een accuraat overzicht van wie er in het pand is. Zorg dat medewerkers hun bezoek van te voren aanmelden in de app, zodat de receptioniste weet wie er die dag langskomt en of diegene ook wordt verwacht.

Kijk ook eens bij onze andere apps

werkbonnen app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get inspired!

Chris Damink

Solutions

Stel je vraag

 

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!