In het hedendaagse tijdperk is het streven naar een duurzamere samenleving een verlangen dat elke vooruitstrevende organisatie koestert. Echter, het vertalen van deze aspiratie naar concrete acties blijkt vaak een ingewikkelder proces dan initieel verwacht.

In de dynamische wereld van ICT zien we vaak dat ondernemers onderdelen vervangen zodra deze economisch afgeschreven zijn. Maar dit betekent niet dat ze hun functionaliteit hebben verloren. Integendeel, deze ‘afgeschreven’ producten kunnen nog lange tijd een significante toegevoegde waarde leveren.

Met dit inzicht als fundament, hebben we een vernieuwende circulaire dienst in het leven geroepen. De producten die door onze partners economisch zijn afgeschreven, krijgen via onze experten een tweede leven. Ze worden opgehaald, grondig gereinigd en opnieuw in de roulatie gebracht.

Dit wordt mogelijk gemaakt door onze toegewijde Cable Guys, die op verzoek klaarstaan om de hardware bij onze partners op te halen. Elk stuk hardware wordt zorgvuldig opgeknapt: data wordt zorgvuldig en gecertificeerd verwijderd, en de fysieke hardware wordt grondig gereinigd, resulterend in een volledig opgefrist apparaat. Deze ‘als nieuw’ apparaten zijn dan klaar om opnieuw een waardevolle bijdrage te leveren, waarmee we samen de stap zetten naar een groenere toekomst.

Bij INDITO geloven we in de kracht van samenwerking en duurzaamheid,

en we zijn trots om samen met jou deze duurzame weg te bewandelen.

Samen initiëren we morgen!

Support ticket aanmaken