Communicatie

Voor iedereen een efficiënte manier om intern te communiceren.

Communicatie

Vraag je je weleens af hoeveel tijd het je kost om al jouw medewerkers optimaal te informeren over belangrijke onderwerpen? Of ben je regelmatig op zoek naar de juiste versie van een concept offerte waar meerdere van jouw collega’s aan werken? Jouw IT omgeving kan hierbij helpen door bijvoorbeeld een Intranet oplossing waar medewerkers alle informatie en documenten eenduidig kunnen vinden. Daarnaast zijn er de mogelijkheden van Office 365 Teams, waarmee onder andere Chatten en (Beeld)bellen kinderlijk eenvoudig zijn. En wat dacht je van VoIP? Volop oplossingen waarvan jouw bedrijf optimaal kan profiteren. Dat hoeft niet allemaal in één keer, want de oplossingen van Office 365 lenen zich er uitstekend voor om in een groeimodel te implementeren. Wat jij belangrijk vindt kan als eerste!

Get inspired! Onze kenners helpen
je graag verder.

Simon Koning

Communicatie

Stel je vraag

indito communicatie

Bedenk ideeën en werk naadloos samen met jouw team in Office 365. Een centrale plek waar iedereen kan communiceren, bestanden openen en meer voor elkaar krijgt, zorgt ervoor dat samenwerken soepel verloopt. Op kantoor, thuis of waar ook ter wereld: je bent altijd op de hoogte. Afhankelijk van wat jouw organisatie gebruikt, werk met Microsoft Teams, SharePoint of beide als een team. Of je nu in een bestaand team wilt werken of een nieuw team wilt maken, in de cloud heb je een centrale plek waar je kunt werken, samenwerken en opslaan. Je raakt nooit achterop.

Ik begin mijn dag op onze Salesteam pagina binnen de SharePoint-omgeving. Zo ben ik direct op de hoogte van alle ontwikkelingen

Roy van de Laar, Indito

Diensten

Meer en beter teamwork

SharePoint maakt meer en beter teamwork in jouw organisatie mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel je bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten. Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in OneDrive of SharePoint, en de wijzigingen die je aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office kun je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken.

Simon Koning

Communicatie

Stel je vraag

Snel, leuk en makkelijk samenwerken

Met Teams brengen we alles samen in een gedeelde werkruimte. Je kunt overal werken en je teamleden kunnen gemakkelijk chatten, samenwerken aan bestanden, en werken met favoriete apps. Cocreëer en deel bestanden met populaire Office 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI. Teams is een complete oplossing voor jouw organisatie voor chatten en online vergaderen. Host audio-, video- en webconferenties en chat met iedereen binnen of buiten jouw organisatie.

Simon Koning

Communicatie

Stel je vraag

Bellen met hogere kwaliteit tegen lagere kosten

VoIP dat is zakelijk bellen met een hogere kwaliteit signaal en meer functionaliteiten tegen een lagere prijs. VoIP beperkt je nooit in de communicatiemogelijkheden of locatiekeuze. Voice over IP is een techniek waarbij we spraak digitaliseren en in kleine pakketjes verzenden via het computernetwerk. Eenmaal aangekomen bij de ontvanger zetten we deze data om in geluid. Daarbij maken we gebruik van het zogenoemde IP-protocol. In Nederland kun je vrijwel overal gebruik maken van VoIP. De enige vereiste voor het integreren van VoIP in jouw organisatie is een actieve internetverbinding.

Simon Koning

Communicatie

Stel je vraag

Klant cases