Sinds 1961 staat Smalbraak Notarissen in Deventer bekend om hun toewijding en expertise. Met een sterk team van circa 30 professionals combineren ze heldere uitleg met een persoonlijke touch, zelfs in een digitaal tijdperk. Of u nu particuliere of zakelijke notariële diensten nodig heeft, bij Smalbraak bent u in vertrouwde handen.  

Uitdaging .

Het interne netwerk was verouderd en traag waardoor onder andere telefonie minder goed functioneerde. Zoals elk vooruitstrevend bedrijf had Smalbraak Notarissen een duidelijke visie: “Een moderne werkomgeving waarin medewerkers altijd en overal met plezier kunnen werken”.  

Actie & Resultaten:  

De medewerkers van Smalbraak Notarissen zijn uitgerust met nieuwe laptops en hebben, net zoals de collega’s van Basis Notarissen, toegang gekregen tot een centraal platform: SharePoint. Via het intranet hebben medewerkers toegang tot essentiële bedrijfsinformatie, handige templates (HR, Marketing), nieuws en verjaardagen van collega’s. 

In onze doelstelling om opdrachtgevers gebruik te laten maken van de nieuwste Microsoft-oplossingen, hebben we de vernieuwde Quantaris-applicatie gemigreerd naar Azure (Microsoft Cloud). Hierdoor is de applicatie altijd bereikbaar en wordt er bespaard op IT-kosten. Ook wordt er actief bijgedragen aan een duurzamere bedrijfsvoering. 

Blijven groeien

Bij INDITO geloven we dat technologische vooruitgang hand in hand gaat met continue ontwikkeling. Smalbraak Notarissen blijft, dankzij onze innovatiecoach en de Cable Guy, up-to-date met de nieuwste oplossingen. Dit alles is onderdeel van het Continuïteitsplan met het gehele beheer en onderhoud voor een vast maandtarief, zodat Smalbraak Notarissen zorgeloos kan focussen op hun core business!  

Conclusie

Waar je ook bent, wanneer je maar wilt, met technologie die voor jou werkt – dat is de belofte die we hebben waargemaakt voor Smalbraak Notarissen. Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

Wij zijn een trotse partner! 

Support ticket aanmaken