Genoeg van Excel-tabellen en notitieblokken? Ontmoet Dynamics 365!

Het moderne bedrijfsleven vraagt om moderne oplossingen. Met Dynamics 365 krijg je niet alleen grip op je bedrijfsprocessen; je maakt ze ook efficiënter, flexibeler en future-proof. Dynamics 365 is meer dan een set tools; het is een ecosysteem. Dit ecosysteem biedt bedrijfsapplicaties voor allerlei sectoren: van sales en marketing tot finance en projectbeheer. En het mooiste is, al deze applicaties kunnen naadloos met elkaar integreren. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om te kiezen welke aspecten van jouw bedrijf je wilt verbeteren!

Dynamics groeit met jou mee!

SNELLER SUCCES MET DYNAMICS 365 SALES .

Dynamics 365 Sales is ontworpen om verkoopteams te helpen bij het beheren van klantrelaties, het bijhouden van verkoopactiviteiten en het efficiënter sluiten van deals. Je salesteam wil namelijk altijd en overal over de laatste klantgegevens beschikken zodat zij zich kunnen focussen op het binnenhalen van deals. Dynamics 365 Sales biedt ze de mogelijkheid om leads, verkoopkansen en klantinteracties gedurende het verkoopproces effectief te beheren. De salesmodule biedt toegevoegde waarde in onder andere:  

  • Leadbeheer: Leg leads vast, kwalificeer ze en wijs ze toe aan de juiste verkoper. Hou lead-interacties bij en prioriteer leads op basis van hun potentiële waarde. 
  • Verkoopkansbeheer: Beheer verkoopkansen vanaf het eerste klantcontact tot de onderhandeling en afsluiting. Hou klantinteracties, communicatie en activiteiten met betrekking tot elke verkoopkans bij op één centrale plek. 
  • Account- en Contactbeheer: Onderhoud een centrale opslagplaats van klant- en prospectinformatie, waardoor verkopers altijd een 360-view hebben van over hun relaties. 
  • Verkoopinzichten: Gebruik op AI gebaseerde inzichten om leads te prioriteren, trends te identificeren en bruikbare aanbevelingen te ontvangen om verkoopstrategieën te verbeteren. 
  • Analyse van verkoopprestaties: Analyseer verkoopprestaties met dashboards en rapporten. Begrijp de prestaties van het verkoopteam, de gezondheid van de pijplijn en omzetprognoses en stuur op tijd bij. 

BOUW LANGDURIGE RELATIES OP MET DYNAMICS 365 MARKETING .

Dynamics 365 Marketing is een module die zich richt op het helpen van bedrijven bij het plannen, uitvoeren en analyseren van marketingcampagnes en -activiteiten. Het biedt tools om doelgerichte en gepersonaliseerde marketingcampagnes te creëren, leads te voeden en de effectiviteit van marketinginspanningen te volgen. Belangrijke kenmerken van Dynamics 365 Marketing zijn onder andere:  

  • Campagnebeheer: Creëer en beheer marketingcampagnes via verschillende kanalen, zoals e-mail, sociale media, evenementen en meer. Je kunt campagnes ontwerpen die meerdere kanalen beslaan en hun prestaties in realtime volgen. 
  • Leads opvolgen: Automatiseer het proces van het opvolgen van leads om potentiële klanten door de verkoopfunnel te leiden. Dit omvat het sturen van relevante inhoud en communicatie naar leads op basis van hun interacties met je campagnes. 
  • Segmentatie: Verdeel je publiek in segmenten op basis van verschillende criteria zoals demografie, gedrag, interesses, etc. Dit maakt zeer gerichte en gepersonaliseerde marketingberichten mogelijk. 
  • Evenementenbeheer: Plan en beheer evenementen, webinars en conferenties binnen het platform. Je kunt registraties, aanwezigheidstracking en opvolging regelen. 
  • Analyse en Rapportage: Meet het succes van je marketinginspanningen met gedetailleerde analyses en rapporten. Houd belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) bij om de impact van je campagnes en marketingacties te beoordelen. 
edwin

Ik wil groeien! Vertel mij meer over Dynamics 365 .

Maak kennis met Edwin, the Big Boss en man die alles kan! Heb je een brandende vraag of wil je gewoon even kletsen? Vul je naam en e-mailadres in en we zorgen dat je in contact komt met Edwin of een ander lid van ons team.

Kan je niet wachten? Pak dan meteen de telefoon: 0570 796 160! 📲

Support ticket aanmaken