HOE VEILIG ZIJN JOUW BEDRIJFSGEGEVENS?

Jouw organisatie is in hoge mate afhankelijk van digitale processen. Dit geeft je grote voordelen, en brengt ook risico’s met zich mee. Heb je er wel eens over nagedacht hoe kwetsbaar jouw ICT-omgeving is voor cybercriminelen? De impact van een cyberaanval kan enorm zijn. Zo kan de beschikbaarheid van je systemen en daarmee jouw bedrijfsvoering in het gedrang komen. Maar je kunt ook denken aan het uitlekken van bedrijfsgeheimen en/of klantgegevens met alle gevolgen van dien. Het gaat daarbij vaak om financiële en reputatieschade.

Bij INDITO begrijpen we de ernst van deze risico’s en staan we klaar om jouw organisatie te beschermen. Onze cybersecurity-experts werken samen met jou om je ICT-omgeving te beveiligen en de risico’s tot een minimum te beperken. Jouw gegevens zijn belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat ze veilig blijven. 🔐

LET’S BUILD A SECURE FUTURE TOGETHER!

Bij ons is stilzitten geen optie – wij blijven streven naar verbetering! Daarom introduceren we met trots de INDITO Security Service voor jullie organisatie. Deze service waarborgt voortdurend de veiligheid van jullie bedrijfsinformatie. Met zowel fysieke beveiliging van jullie werkomgeving en werkplek als logische beveiliging van e-mails, documenten en andere bedrijfsinformatie, voldoen we aan de hoogste beveiligingsnormen. We hanteren een standaard die aansluit op de ISO 27001-beveiligingsvereisten, waardoor jullie organisatie in rap tempo beter beveiligd wordt. 🛡️

Kortom: heb je zorgen om de informatiebeveiliging van je ICT-omgeving, deel deze met ons en wij helpen jou zowel met organisatorische en technische maatregelen.

data beveiliging
INDITO Team: Sander
INDITO team
INDITO Team: Timo – Mark – Simon

WE’VE GOT YOUR BACK!

Wist je dat 77% van alle cyberhacks zijn terug te herleiden naar medewerkers? Al heb je alles nog zo goed ingericht, er is altijd sprake van een menselijke factor in informatiebeveiliging. Een groot deel hiervan is bewustzijn, en ook daar helpen wij graag bij.

Doormiddel van trainingen en workshops werken we samen om het bewustzijn te vergroten en medewerkers uit te rusten met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben. Samen creëren we een cybersecurity-cultuur waarin medewerkers proactief bijdragen aan de bescherming van waardevolle gegevens.

Let’s strengthen your cybersecurity defense together! Contacteer ons vandaag nog voor een veiligere digitale toekomst! 🚀

LOCKED & SECURE, VOOR EEN VASTE PRIJS PER MAAND . 

Bij INDITO hebben jullie natuurlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van ons INDITO beveiligingsplan voor opdrachtgevers. We zetten dit plan om naar een functionele en logische inrichting van jullie digitale werkomgeving. Met de moderne technologie van Microsoft Defender zorgen we voor een veilige toegang voor iedere gebruiker.

Op dagelijkse basis monitoren we de naleving van jullie informatiebeveiligingsbeleid door jullie gebruikers. Zo houden we een oogje in het zeil en zorgen we ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Daarnaast voeren we periodiek beveiligingsupdates door om ervoor te zorgen dat jullie altijd beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen. 🛡️💻

Zij zijn in
controle

HET BELANG VAN INFORMATIEBEVEILIGING EN COMPLIANCE

Het op orde hebben van je informatiebeveiliging is tevens belangrijk vanuit compliance oogpunt. Steeds meer organisaties verlangen dat je aantoont dat je in controle bent op dit vlak. Denk daarbij aan klanten, leveranciers en samenwerkingspartners. En uiteraard is er wetgeving waar je aan moet voldoen zoals de AVG. Oog hebben voor Informatiebeveiliging gaat dus niet alleen over schade beperken, maar ook over kansen vergroten.

Wanneer je security als complex ervaart, dan helpen wij je graag. We werken samen met de beste leveranciers van security oplossingen. Je kunt hierbij denken aan antivirus software en mail encryptie, maar ook aan cloud-beveiliging en het beschermen van endpoints en netwerken.

Ron

Ik ben klaar voor veiligheid
en wil graag advies .

Ontmoet Ron, Onze Sales Goeroe! 🙌 Heb je vragen of wil je sparren? Vul je naam en e-mailadres in en we verbinden je met Ron of een ander teamlid.

Ongeduldig? Geen zorgen, pak de telefoon en bel: 0570 796 160! 📞 💬

Support ticket aanmaken