Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Helpdesk App

28-04-2020

Power Apps als onderdeel van het Power Platform 

Onlangs vertelden we je over het Power Platform van Microsoft. Hier wordt de gezamenlijke kracht van Power Apps, Power BI, Power Automate (voorheen Flow) en Power Virtual Agents gebundeld, zodat je complete bedrijfsoplossingen kunt bouwen. Ben je zelf niet thuis in het schrijven van code of ben je op zoek naar een direct te implementeren oplossing voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder! 

We hebben al een aantal standaard oplossingen (solutionsvoor je klaarstaan, klaar voor gebruik. Ook kunnen we een applicatie op maat voor je bouwen! Wil je snel stappen zetten in het verhogen van je productiviteit en je bedrijfsprocessen effectiever inrichten? Denk dan eens aan de volgende solutions die wij op korte termijn voor je kunnen inrichten. Vandaag lichten we er een voor je uit: de Helpdesk App.

Helpdesk App

Helpdesk: altijd zicht op wat er speelt 

Komen meldingen of klachten op veel verschillende manieren binnen? Heb je geen overzicht over wat er speelt en wat de status hiervan is? Optimaliseer dan je afhandelingsproces met de Helpdesk App. Deze app is dé digitale oplossing voor het bijhouden van meldingen of klachten. Zorg voor gebruiksgemak onder je helpdeskmedewerkers en verhoog klanttevredenheid door een snellere klachtafhandeling.  Wil jij aan de slag met het sneller en efficiënter afhandelen van deze meldingen? Onze kenners helpen je graag.

Kijk ook eens bij onze andere apps:

werkbonnen app Bezoekersregistratie-app verlofregistratie

 

Get inspired!

Chris Damink

Solutions

Stel je vraag

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!