INDITO Midden-Nederland

Onze vestiging in Amersfoort

Positief nieuws! Afgelopen maanden zijn we achter de schermen bezig geweest met de uitbreiding van INDITO.

Wij zijn dan ook trots te melden dat per 1 april INDITO Midden Nederland een feit is! Vanuit Amersfoort gaan we onze diensten als dé kenner op de domeinen Office 365, Azure en Dynamics365 verder ontwikkelen en promoten in de regio Midden Nederland. Een mooie aanvulling op onze business thema’s en uitbreiding van de bestaande portefeuille

Gelijk met de lancering van INDITO Midden Nederland mogen we vermelden dat oude bekende Ron Hilberink is gestart als vestigingsmanager! Ron gaat zich toeleggen op de ontwikkeling van INDITO Midden Nederland met de focus op Microsoft Online.

Contact?

Vestigingsmanager Ron staat je graag te woord!

Mail Ron

Jouw ICT-partner in slimme oplossingen

INDITO neemt je mee in de ontwikkeling van je ICT-landschap. Dat doen we vanuit twee vestigingen. Het hoofdkantoor in Deventer en onze 2e vestiging in Amersfoort. Wij helpen je een werkomgeving te creëren die aansluit bij jouw behoefte. Of dit nu beter communiceren of online samenwerken is, productiever werken door het gebruik van Power Apps of op gebied van informatiebeveiliging of continuïteit is. Wij staan voor je klaar!

Als je het aandurft je ambitie met ons te delen, weten onze kenners jouw optimale werkomgeving in slimme oplossingen te realiseren. Onze kenners dagen je uit om te kiezen voor scenario’s met nieuwe mogelijkheden voor je organisatie.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Partner voor 2 competenties. Dit is niet alleen voor ons van betekenis, maar ook voor onze klanten.

 

Microsoft Gold Partner

Microsoft-gold-partner