Informatiebeveiliging

Geen zorgen meer over de veiligheid van jouw IT-omgeving.

Informatiebeveiliging

Door de AVG hype is Informatiebeveiliging een belangrijk thema binnen het MKB. Wist je dat het zelfs op nummer 1 staat in de onderwerpen waarover ondernemers zich zorgen maken? Vaak is dit te wijten aan een gebrek aan kennis en capaciteit intern. Hierdoor is het moeilijk de juiste organisatorisch en technische maatregelen te nemen om een optimaal niveau van Informatiebeveiliging te bereiken. Veel organisaties hebben twijfels over de CLOUD of een datacenter, maar hebben geen idee dat juist de eigen IT-omgeving de grootste risico’s heeft. Bij onze klanten zien we in toenemende mate hybrid IT-omgevingen. Dit is een omgeving die gedeeltelijk bestaat uit eigen hardware en gedeeltelijk in de CLOUD of datacenter draait. Wij adviseren je graag wat de beste keuze voor jouw organisatie is zodat je Informatiebeveiliging van jouw zorgenlijstje af kunt strepen.

Get inspired! Onze kenners helpen
je graag verder.

Chris Damink

Solutions

Stel je vraag

informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging draait om organisatorische en technische maatregelen en het aantoonbaar maken hiervan. Onze kennis zit vooral in de technische maatregelen die we kunnen treffen voor jouw IT-omgeving. Om je ook te kunnen helpen met de organisatorische aspecten van Informatiebeveiliging werken we samen met onze zeer deskundige partner Stonefield. Kortom, heb je zorgen om de informatiebeveiliging van je IT-omgeving, deel deze met ons en wij helpen je zowel met organisatorische en technische maatregelen.

Indito BV hielp ons met de implementatie van Follow Me Printing passend binnen ons Informatiebeveiligingsbeleid

Marcel Stegeman, Senzora

Diensten

Is jouw organisatie in control?

Informatiebeveiliging is een belangrijk thema. Met de scan, uitgevoerd door onze partner Stonefield, brengen we in kaart waar jouw organisatie staat ten opzichte van het ISO27001 normenkader. De scan geeft inzicht in het volwassenheidsniveau van jouw organisatie en bevat daarnaast een stappenplan om dit volwassenheidsniveau te verhogen. Hierbij is uiteindelijke certificering voor ISO27001 mogelijk, maar niet noodzakelijk. De keuze is aan jou!

Roy van de Laar

Coach

Stel je vraag

Voldoet jouw organisatie aan de AVG?

De AVG Compliance Check, uitgevoerd door onze partner Stonefield, maakt deel uit van je plan om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het is natuurlijk niet alleen een vereiste om te voldoen aan de AVG, maar juist de ambitie om daadwerkelijk “in control” te zijn, te blijven en daarmee de risico’s te beperken. Het bestuur van verwerkersverantwoordelijke organisaties is namelijk verantwoordelijk voor haar gegevensverwerkingen en daarmee dus ook wettelijk aansprakelijk. Ook hier geldt zorg dat je ‘In Control’ bent!

continuiteit

Roy van de Laar

Coach

Stel je vraag

Jouw netwerk gegarandeerd veilig?

Een goede firewall is onmisbaar voor de veiligheid van jouw netwerk. Welke firewall het beste is, hangt grotendeels samen met de behoeften en kenmerken van jouw organisatie. De Sophos firewalls die wij vaak leveren zijn erg gebruikersvriendelijk. Ze hebben een interface waarmee je op eenvoudige wijze de configuratie bijstelt zonder dat er complexe en tijdrovende handelingen nodig zijn!

indito it outsourcing

Michel Gout

Continuïteit

Stel je vraag

Klant cases