Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Microsoft Gold Partner

10-04-2020

Wat zijn we trots! We zijn officieel Microsoft Gold Partner voor de competenties Cloud Productivity en Small and Midmarket Cloud Solutions. Dit is niet alleen voor ons van betekenis, maar ook zeker voor onze klanten.

Een Microsoft certificering toont behaalde competenties, binnen een specifiek gebied. De competenties Cloud Productivity en Small and Midmarket Cloud Solutions vallen onder de Microsoft vakgebied: de Moderne Werkplek.

Microsoft Gold Partner Cloud Productivity

De status Gold Partner voor de competentie Cloud Productivity toont de expertise van INDITO in het leveren van de productiviteitsoplossingen van Office 365 (Exchange Online, SharePoint Online, Skype for Business, Teams or Yammer). Deze oplossingen zijn door Microsoft ontworpen om meer betrokken, flexibele en productieve werknemers te creëren.

Microsoft Gold Partner Small and Midmarket Cloud Solutions

De competentie Small and Midmarket Cloud Solutions geeft aan dat INDITO de kleine en middelgrote zakelijke klant de mogelijkheid geeft om overal te werken met de allerbeste productiviteit en beveiliging.

Microsoft certificeringen

Een Microsoft certificering toont dus de behaalde competenties aan, maar ook dat een bedrijf de juiste technische expertise heeft en dat de afnemers van dat bedrijf dat ook vinden. Binnen Microsoft zijn er Silver en Gold partner certificeringen.

  • Een Silver Partner certificering toont de consistente capaciteiten, expertise en toewijding aan van een bedrijf.
  • Een Gold Partner certificering toont dat een bedrijf de best-in-class mogelijkheden biedt binnen een specifiek Microsoft-oplossingsgebied.

Onze kenners hebben zich gecertificeerd door het volgen van bepaalde Microsoft trainingen en het behalen van de bijbehorende examens. Daarbij hebben onze klanten hun tevredenheid naar Microsoft uitgesproken over onze dienstverlening en hebben we meer dan 4000 actieve Office 365 rechten geïmplementeerd. Dit tezamen resulteert in het behalen van de Gold Partner status voor Cloud Productivity.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwst ontwikkelingen en functionaliteiten. Daarbij weten we welke updates eraan komen, wat de laatste innovaties zijn en welke licenties verlopen. Zo kunnen wij als geen ander adviseren wat er het beste past bij jouw bedrijf.

Microsoft-gold-partner

Get inspired, onze kenners helpen je graag!

Simon Koning

Innovatie

Stel je vraag

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!