windows 7 laptop

Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Ondersteuning Windows 7 eindigt

22-11-2019

Einde levenscyclus Windows 7 per 14 januari 2020

Windows 7 bestaat bijna 10 jaar en daarmee loopt ook de productondersteuning die Microsoft levert op Windows 7 ten einde. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt dan ook ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10. Naast Windows 7 loopt ook de ondersteuning voor Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 af per 14 januari 2020. Tijd om actie te ondernemen!

windows 7 laptop

Zie jij dit scherm bij het opstarten van je laptop? Let dan op.

Vervanging Windows 7

Geadviseerd wordt voor gebruiker van Windows 7 is om over te stappen naar een nieuw device met Windows 10. De huidige devices zijn niet alleen lichter, maar ook krachtiger en veiliger. Daarnaast ligt de gemiddelde prijs aanzienlijk lager dan 10 jaar geleden. 

Voor al onze klanten bieden wij een unieke hardware actie samen met HP. Werk jij nog op Windows 7, neem dan contact op en samen kijken we wat de beste vervanging voor jouw device is. 

Kom in contact

Voordelen overstappen naar Windows 10

Sneller en effectiever werken
Met Windows 10 devices krijg je meer gedaan in minder tijd. Nieuwe apparaten zorgen voor sneller opstarten en beter kunnen multitasken. Ook hebben ze een langere levensduur dan oudere apparaten.

Betere beveiliging van gegevens
Oudere apparaten bieden mogelijk niet zo’n degelijke bescherming als Windows 10. Bescherm je gegevens tegen cyberaanvallen zoals malware en ransomware.

Eenvoudige overstap
Je stapt makkelijk en snel over op Windows 10 met de mogelijkheid om bestaande bedrijfsspecifieke apps te hergebruiken en daarbij krijg je volledige ondersteuning voor virtualisatie. We helpen en adviseren je natuurlijk graag.

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!