Yxion is een prominent consultancy bedrijf in de farmaceutische industrie, healthcare en food branche, stond voor een uitdaging. Met een sterke focus op kennisdeling en communicatie tussen consultants en opdrachtgevers, hadden ze behoefte aan een geïntegreerde online werkomgeving. De bestaande versnipperde systemen belemmerden samenwerking en communicatie. Ze wendden zich tot INDITO, de partners in crime in IT-oplossingen, voor hulp.

Van Google naar Microsoft: Een Gecentraliseerde Aanpak

Yxion’s eerdere systemen – Google Suite voor e-mail, Google Drive voor persoonlijke documenten, Own Cloud voor bedrijfsdocumenten en Otys recruitment software. Dit communiceerden niet goed met elkaar. De wens: alles centraal, veilig en volledig geïntegreerd.

Een Nieuwe Online Werkomgeving met INDITO

We gaven gehoor aan Yxion’s roep om een gestroomlijnde online werkomgeving. Het resultaat: een volledige Microsoft-oplossing met Exchange Online voor e-mail. daarnaast SharePoint voor documenten, Intranet voor interne communicatie, en Microsoft Teams voor samenwerking en communicatie.

Kick-Off: Het Begin van een Nieuw Tijdperk

De lancering van de nieuwe online werkomgeving was meer dan alleen een technische implementatie; het was het begin van een nieuwe samenwerking. Tijdens de kick-off kwamen onze kenners op locatie om de laptops van de medewerkers om te zetten en instructies te geven. En als kers op de taart ontvingen de gebruikers onze populaire INDITO draadloze oplader!

INDITO en Yxion: Samen naar Succes

Deze samenwerking met Yxion toont aan hoe wij bij INDITO onze kernwaarden proactiviteit, innovatie en samenwerking in de praktijk brengen. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote speler zoals Yxion, we zijn er om je te helpen de IT-simpel te maken, afgestemd op jouw unieke behoeften.

Support ticket aanmaken