Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken dat klinkt fantastisch toch? Bij INDITO maken we teamwork eenvoudiger dan ooit met dynamische en productieve teamsites die geschikt zijn voor elk projectteam, afdeling en divisie. Dankzij SharePoint in Microsoft 365 kun je bestanden, data, nieuwtjes en bronnen moeiteloos delen. Stem je site af op de workflow van jouw team om het werkproces te stroomlijnen. Werk zowel binnen als buiten jouw organisatie naadloos en veilig samen met teamleden, op PC’s, Macs en mobiele apparaten. Laten we samen aan de toekomst bouwen!

VERBIND EN INSPIREER JOUW TEAM .

Bouw aan saamhorigheid en houd je team up-to-date via je intranet. Zet de stap naar een efficiëntere organisatie, waar het delen van essentiële hulpmiddelen en applicaties naadloos verloopt via thuispagina’s en portals. Geef je verhaal vleugels met aantrekkelijke communicatiesites, waarbij ieder lid van jouw organisatie een hoofdstuk wordt in een inspirerend verhaal. Neem de regie in handen en blijf vooroplopen met gepersonaliseerde, gerichte updates, beschikbaar op het web en via de SharePoint mobiele app.

TRANSFORMEER BEDRIJFSPROCESSEN .

Boost de productiviteit binnen je organisatie door de transformatie van processen – van simpele taken zoals meldingen en goedkeuringen tot complexe operationele workflows. Stel je voor, een werkomgeving waarin elk proces vloeiend verloopt, waarin je met gemak en efficiëntie werkt. Met SharePoint-lijsten en -bibliotheken, gecombineerd met de kracht van Microsoft Power Automate en Microsoft Power Apps, open je de deur naar rijke digitale ervaringen. Creëer moeiteloos aangepaste formulieren, workflows en apps die perfect aansluiten op elke device.

Support ticket aanmaken