Wolters Vastgoedonderhoud, heeft een rijke geschiedenis van meer dan 85 jaar. Ze staat bekend om hun deskundigheid in uiteenlopende disciplines, variërend van schilderwerken tot renovaties. Dit familiebedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor klantgerichtheid en innovatie en werkt samen met diverse klanten. Denk aan overheidsinstellingen, particulieren, woningbouwcorporaties, VVE’s, en zorginstellingen.

Uitdaging: Werkprocessen Versnellen

Wolters Vastgoedonderhoud stond voor een uitdaging om verschillende werkprocessen te optimaliseren. Of het nu ging om een eenvoudige aanvraag voor dubbel glas of complexe onderhoudsprojecten, er was behoefte aan een flexibele, responsive, en geïntegreerde oplossing die de samenwerking en efficiëntie kon verhogen.

Oplossing: Een Op Maat Gemaakt SharePoint Platform

INDITO kwam in beeld met een gepersonaliseerde SharePoint-oplossing. Door samenwerking en continue afstemming hebben we stap voor stap een uniek systeem ontwikkeld. Dit systeem sluit perfect aan bij de specifieke werkzaamheden en behoeften van Wolters Vastgoedonderhoud. De klik tussen de twee familiebedrijven en onze gezamenlijke klantgerichte benadering maakte de samenwerking naadloos.

Kenmerken van de oplossing:

  1. Alle Werkprocessen Onder Één Dak: Elk aspect van het bedrijf, van marketing tot HR en innovatie, is geïntegreerd en gestroomlijnd in één toegankelijke SharePoint-omgeving.
  2. Real-time Samenwerking: Dankzij SharePoint kunnen alle medewerkers eenvoudig informatie delen, communiceren en samenwerken.
  3. Automatisering en Integratie: Met toevoegingen zoals Microsoft PowerApps, werd het mogelijk om zelfs complexe processen zoals offertetrajecten terug te brengen van drie maanden naar één dag.

 

Resultaat: Beter, Sneller, Slimmer

Wolters Vastgoedonderhoud heeft nu een robuust en flexibel systeem waarmee zij efficiënter kunnen werken en beter kunnen reageren op de wensen van hun klanten. Ze kunnen gemakkelijk nieuwe workflows toevoegen en aanpassen, en INDITO blijft een ondersteunende partner om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 

Conclusie: Samenwerking Op Zijn Best

De samenwerking tussen INDITO en Wolters Vastgoedonderhoud illustreert hoe een weloverwogen en klantgerichte benadering gecombineerd met technologische innovatie kan leiden tot succes. Met een knipoog naar onze eigen INDITO-identiteit, geloven we in het samen ontketenen van succes. Wolters Vastgoedonderhoud is een voorbeeld van hoe we onze missie in praktijk brengen: “Together initiating tomorrow!”

Support ticket aanmaken