Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Vacature – Ervaren Servicedesk Kenner

03-07-2019

Kenner gezocht voor onze Servicedesk!

Ben jij een ervaren servicedeskmedewerker in IT en bereid om bij een probleem dé oplossing te vinden? En zoek je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ben je goed in het ontwikkelen en coachen van collega’s? Reageer dan via kennergezocht@indito.nl of bel ons!

Wat ga je doen?
Je werkt samen in een hecht team van servicedeskmedewerkers en beheerders en geeft ons Servicecenter de juiste toon. Jij helpt onze opdrachtgevers per mail en telefoon met oplossingen als zij er even niet meer uitkomen. De vragen kunnen een breed scala van de wereld van ICT bevatten, van het wijzigen van een wachtwoord tot technische vragen over back-up, antivirus of één van de vele andere ICT gerelateerde zaken. Je hebt een flinke dosis aan ervaring. Je kent de processen op een Servicedesk met je ogen dicht, maar kan toch meeveren de klantbehoefte.

Je bent altijd vriendelijk en hebt aandacht voor onze opdrachtgevers. Als ervaren Servicedeskmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten altijd aangenaam verrast worden door de kwaliteit van de oplossing én de manier waarop deze wordt geboden. Je vindt het oplossen van IT-vraagstukken een uitdaging en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Tevens ben je een waardig sparringpartner, met de nodige senioriteit, waarbij je jezelf, maar ook je collega’s professioneel kan ontwikkelen.

Jij hebt:
MBO of HBO werk- en denkinveau, woont in de buurt van Deventer en hebt 3 tot 5 jaar ervaring als servicedeskmedewerker
Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
Een heldere en duidelijke manier van communiceren
Het vermogen een goede probleemanalyse uit te voeren en deze ook te registreren
Sparringspartner op gebied van IT en techniek en je kan dit ook uitdragen naar je collega’s
Kennis van Office 365 en haar mogelijkheden
Brede basiskennis van Microsoft besturingssystemen (Windows, Server en Active Directory en Exchange)
Algemene netwerkkennis van zowel randapparatuur als netwerkprotocollen.
Basiskennis van VOIP, VPN, back-up- en antivirusoplossingen.

Wat bieden wij?
Jij krijgt een fulltime job met een passend salaris in een energiek team van medewerkers bij een dienstverlener met ambitie. De job zal in eerste instantie voor 1 jaar zijn, mocht je geschikt blijken, passen in ons team én verder willen komen dan je nu mogelijk acht, dan kun je na dit jaar een vaste aanstelling tegemoet zien. Daarnaast vinden wij gezelligheid belangrijk, kunnen we een goede vrijdagmiddagborrel waarderen en lunchen we wekelijks samen.

Ben jij wie we zoeken? Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!