Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Vacature – Ervaren IT Supportdesk Medewerker

30-01-2020

Wij zoeken een ervaren IT Supportdesk medewerker!

Ben jij een ervaren servicedeskmedewerker in IT en bereid om bij een probleem dé oplossing te vinden? En zoek je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ben je goed in het ontwikkelen en coachen van collega’s? Reageer dan via kennergezocht@indito.nl of bel ons!

Wat ga je doen?
Je werkt samen in een hecht team van servicedeskmedewerkers en beheerders en geeft ons Servicecenter de juiste toon. Jij helpt onze opdrachtgevers per mail en telefoon met oplossingen als zij er even niet meer uitkomen. De vragen kunnen een breed scala van de wereld van ICT bevatten, van het wijzigen van een wachtwoord tot technische vragen over back-up, antivirus of één van de vele andere ICT gerelateerde zaken. Je hebt een flinke dosis aan ervaring. Je kent de processen op een Servicedesk met je ogen dicht, maar kan toch meeveren de klantbehoefte.

Je bent altijd vriendelijk en hebt aandacht voor onze opdrachtgevers. Als ervaren Servicedeskmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten altijd aangenaam verrast worden door de kwaliteit van de oplossing én de manier waarop deze wordt geboden. Je vindt het oplossen van IT-vraagstukken een uitdaging en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Tevens ben je een waardig sparringpartner, met de nodige senioriteit, waarbij je jezelf, maar ook je collega’s professioneel kan ontwikkelen.

Jij hebt:
MBO werk- en denkinveau, woont het liefst in de buurt van Deventer en hebt 3 tot 5 jaar ervaring als servicedeskmedewerker
Een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
Een heldere en duidelijke manier van communiceren
Het vermogen een goede probleemanalyse uit te voeren en deze ook te registreren
Sparringspartner op gebied van IT en techniek en je kan dit ook uitdragen naar je collega’s
Kennis van Office 365 en haar mogelijkheden
Brede basiskennis van Microsoft besturingssystemen (Windows, Server en Active Directory en Exchange)
Algemene netwerkkennis van zowel randapparatuur als netwerkprotocollen.
Basiskennis van VOIP, VPN, back-up- en antivirusoplossingen.

Wat bieden wij?
Bij Indito noemen we onze medewerkers ‘Kenners’. We zijn allemaal anders en dat is onze kracht om samen een groeiend geheel te vormen. Iedere kenner is uniek. Daarom vinden wij bij Indito persoonlijke aandacht en zorg voor elkaar erg belangrijk.

Vrijheid

Jij krijgt een fulltime job met een passend salaris in een energiek team van collega’s bij een IT dienstverlener met ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld en een lekkere lunch op donderdag. Daarbij bieden we je een persoonlijk benefit budget, waarin je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden zo kan inrichten zoals bij jou past. Daarnaast vinden wij gezelligheid belangrijk, kunnen we een goede vrijdagmiddagborrel waarderen en lunchen we wekelijks samen. De job zal in eerste instantie voor 1 jaar zijn, mocht je geschikt blijken, passen in ons team én verder willen komen dan je nu mogelijk acht, dan kun je na dit jaar een vaste aanstelling tegemoet zien.

Ontwikkeling

Indito wil graag groeien maar dat kunnen we niet zonder onze Kenners. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. We voeren elk kwartaal een ontwikkelgesprek om te kijken wat jouw persoonlijke- en teamdoelen zijn. Zo kunnen we kijken waar je staat en wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Tevens kun je gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

Job Happiness

We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Indito biedt een positieve en prettige werkomgeving met aandacht voor het jou. Ons uitgangspunt is, wat kan wél i.p.v. wat kan niet. We vieren onze successen klein en groot en zoeken de gezelligheid op. Er is ruimte voor iedereen en we komen tegemoet aan persoonlijke wensen van onze Kenners om werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast werk zoeken we ook de gezelligheid op. Zo houden we elke vrijdagmiddag een borrel om het weekend in te luiden, vieren we onze successen groots en klein en organiseren we uitjes om Deventer onveilig te maken.

 

Ben jij wie we zoeken? Stuur je CV en motivatie naar kennergezocht@indito.nl

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!