Power Platform

Power Apps: apps die goed zijn voor de omzet

Wij bouwen de zakelijke apps die je nodig hebt. We passen Office 365 aan aan jouw wensen met krachtige apps die de productiviteit verbeteren en meer mogelijk maken met de zakelijke gegevens die je nu al hebt. Naast Office 365 en OneDrive zijn ook de API’s van onder meer Dropbox, Dynamics CRM, Salesforce, SAP, Oracle, SharePoint en SQL Server beschikbaar. De mogelijkheden zijn ongekend!

Power Automate: minder werken, meer doen

Microsoft Flow is een intelligente workflow-toepassing waarmee we applicaties en diensten voor jouw organisatie verbinden om routinematige taken te automatiseren. Zo ga je slimmer te werk, oftewel: met minder inspanning meer presteren. We verbinden je favoriete applicaties en diensten voor automatische kennisgevingen, bestandssynchronisatie, gegevensverzameling en nog veel meer.

Power BI

……

SharePoint: moeiteloos informatie delen en samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork in jouw organisatie mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel je bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten. Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in OneDrive of SharePoint, en de wijzigingen die je aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office kun je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken.

Teams: snel, leuk en makkelijk samenwerken

Met Teams brengen we alles samen in een gedeelde werkruimte. Je kunt overal werken en je teamleden kunnen gemakkelijk chatten, samenwerken aan bestanden, en werken met favoriete apps. Cocreëer en deel bestanden met populaire Office 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI. Teams is een complete oplossing voor jouw organisatie voor chatten en online vergaderen. Host audio-, video- en webconferenties en chat met iedereen binnen of buiten jouw organisatie.