Nieuws, Blog & Events

Onze kenners delen regelmatig informatie over de wondere wereld van IT.

Indito

Vragenuur Office 365 & Teams

19-03-2020

Iedere donderdag bieden een gratis vragenuur om je te helpen met Office 365 en Microsoft Teams.

Let op: op 30 april is het laatste reguliere vragenuur. Vanaf volgende week bieden we onze kennis op een andere manier aan, persoonlijk en gericht per onderwerp. Hierover informeren we je later meer!

Tussen 16.00-17.00 uur zitten onze consultants klaar om je te helpen met Microsoft Teams en andere vragen over Office 365. Dit alles om jouw thuiswerkdag zo productief mogelijk te laten verlopen.

De link naar de Teams-meeting komt iedere donderdag vanaf 12 uur beschikbaar. Je hebt geen Teams hiervoor nodig, simpelweg klik op de button en je wordt doorgeleid naar de webversie.

vragen-teams

Sinds 16 maart geldt er een volledige lock-down voor scholen en horeca in Nederland. Voor bedrijven geldt ook dat zoveel mogelijk medewerkers thuiswerken. Vorige week vertelden we je hoe Office 365 en Microsoft Teams jou kunnen helpen om thuis zo productief mogelijk te zijn en in contact met je collega’s te blijven.

Microsoft promoot Teams als de plek voor werknemers om overal toegang tot je werk te hebben en laat zien dat thuiswerken geen belemmering hoeft te zijn. Download de gratis versie en probeer Teams vandaag nog uit.

Download Teams gratis

Get inspired, onze kenners helpen je graag!

Simon Koning

Communicatie

Stel je vraag

Terug naar overzicht

Recent

Wil jij onze nieuwsbrief ook ontvangen?

Schrijf je dan nu in!