Werken bij

Wij zijn op zoek naar collega's, zie hier alle openstaande vacatures

Kenners gezocht!

Als Kenner in IT heb jij je gespecialiseerd in het ontwikkelen van Microsoft oplossingen op het gebied van digitale transitie. Je staat met beide benen op de grond, maar jouw ambitie reikt tot aan de wolken. En zo ga je ook met je opdrachtgevers om! 

Openstaande vacatures

Zie jij jezelf in een van deze vacatures of wil je een open sollicitatie sturen? Stuur dan direct je CV en motivatie naar:

Uitgelichte vacatures

Ben jij altijd ‘in control’? Heb jij graag de regie in handen en ben je in staat om het overzicht te houden over veel verschillende activiteiten? Sta je met beide benen op de grond, maar reikt je ambitie tot in de wolken? En zoek je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zit je hier goed!

Met jouw aanpakkers mentaliteit weet je ieder project in goede banen te leiden. Je werkt intensief samen met ons salesteam en ons team van projectmedewerkers (zowel engineers als consultants) om een project tot een goed einde te brengen. Je werkt met verschillende afdelingen samen en zorgt dat de communicatie en planning tot in de puntjes verzorgd is. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de juiste documentatie, zoals het projectplan, de urenregistratie en projectrapportages. Daarbij zorg je dat de administratieve kant van het project juist en volledig is. Dit alles doe je onder de bevlogen leiding van onze project manager.  Jij weet, ondanks de waan van de dag, overzicht te houden van de werkzaamheden die er liggen.

Klik op de button voor mee informatie en om te solliciteren

vacatures deventer it

Edwin de Goede

Productiviteit

Stel je vraag

Vacature Project Coördinator

Van het woord ‘ambitie’ gaat jouw hart harder kloppen. Contact met klanten, meedenken in hun situatie en daar een passend advies op geven, is wat je graag doet.

Als sales medewerker informeer en adviseer je (potentiële) opdrachtgevers ten aanzien van kansen binnen digitale transformatie. Met innovatieve oplossingen geef je samen met het Indito-team het juiste advies. Je bent een commercieel talent. Dit is te herkennen aan je proactieve houding en de hoeveelheid energie die je krijgt van onze business thema’s: ambitie, communicatie, continuïteit, productiviteit en beveiliging. Je zit niet graag stil en bent het liefst bij klanten op locatie, op je klopt bij potentiele klanten aan de deur. Niet alleen buiten de deur zit je niet stil, ook intern denk je mee in het optimaliseren van de sales processen

Als Engineer in IT heb jij je gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van diverse IT-omgevingen. Jij bent een kenner in IT, net als wij. Geen probleem is je te gek en je hebt ambitie om te leren en te groeien. Daarbij kun jij het tegenovergestelde ontwikkelen van een systeem: jij kraakt de code en begrijp hoe het werkt!

Je zorgt ervoor dat je levert wat we beloven: het realiseren van nieuwe IT-omgevingen van de hoogste kwaliteit bij onze opdrachtgevers. Je vindt problemen en lost ze op! Je zorgt met een hands-on mentaliteit dat je in staat bent om met weinig documentatie te werken; de opdrachtgever en onze kwaliteit staat centraal.