Werken bij

Wij zijn op zoek naar collega's, zie hier alle openstaande vacatures

Kenners gezocht!

Als Kenner in IT heb jij je gespecialiseerd in het ontwikkelen van Microsoft oplossingen op het gebied van digitale transitie. Je staat met beide benen op de grond, maar jouw ambitie reikt tot aan de wolken. En zo ga je ook met je opdrachtgevers om! 

 

Kraak jij iedere code? Ben jij een ervaren Kenner in IT en zie je het zitten om met je collega’s nieuwe IT omgevingen voor onze klanten te realiseren? Heb jij reversed engineering vaardigheden en een uitstekend analytisch vermogen? Heb je daarnaast een hands-on mentaliteit, vind je altijd alle problemen en los je ze ook op? En staat bij jou de kwaliteit en de klant centraal? Dan pas je heel goed in ons team! Wij zoeken een ervaren Engineer! Lees hieronder de vacature:

Service Engineer

Voel jij je helemaal thuis op in een Servicedesk omgeving? Je bent altijd vriendelijk en hebt aandacht voor onze opdrachtgevers. Als ervaren Servicedeskmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten altijd aangenaam verrast worden door de kwaliteit van de oplossing én de manier waarop deze wordt geboden. Je vindt het oplossen van IT-vraagstukken een uitdaging en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Tevens ben je een waardig sparringpartner, met de nodige senioriteit, waarbij je jezelf, maar ook je collega’s professioneel kan ontwikkelen.

Servicedesk medewerker

Zie jij jezelf in een van deze vacatures? Stuur dan direct je CV en motivatie naar: