Wij staan voor jou klaar om als partner jouw bedrijf te ondersteunen in het effectief beheren van documenten. Wij focussen ons op twee hoofdgebieden: ten eerste, de optimalisatie van de IT-infrastructuur die zorg draagt voor het beheer en de opslag van digitale documenten; en ten tweede, het leveren van de noodzakelijke hardware en software die je printinfrastructuur naadloos ondersteunt. Door onze aanpak versmelten analoge en digitale werelden naadloos met elkaar.

touchscreen

ONZE ZAKELIJKE PRINTING SOLUTIONS .

Onze zakelijke documentoplossingen zijn zorgvuldig geselecteerd om de manier van werken in verschillende omgevingen te verbeteren. Dit geldt voor uiteenlopende ondernemingen: van kleine en middelgrote bedrijven tot grote corporaties en overheidsorganisaties. We bieden een variëteit aan apparaten, van compacte A4 laserprinters tot geavanceerde A3 multifunctionals (MFP), afgestemd op jouw unieke behoeften.

Tegenwoordig is het in het technologische landschap essentieel om functies als cloud- en mobiel printen, betrouwbare beveiliging, efficiënte data-uitwisseling, en gedegen documentvastlegging te integreren. Een modern en multifunctioneel systeem voor printen, kopiëren, en scannen is dan ook onmisbaar in elk kantoor.

Met onze documentoplossingen streven we ernaar om niet enkel repetitieve werkprocessen te automatiseren, maar bieden we tevens inzicht in printkosten. Daarnaast waarborgen we een beveiligde printomgeving, zodat medewerkers zowel op kantoor als op externe locaties veilig kunnen printen.

Multifunctionals en Privacy

Met de toegenomen gevoeligheid rond de AVG, is het noodzakelijk om het beheer van printers strikter te controleren. Het printen van een eenvoudige e-mail kan al snel een potentieel risico op lekken vormen, vooral als het in de verkeerde handen valt. Dit geldt niet alleen voor e-mails, maar ook voor andere gedrukte documenten zoals facturen, notulen, rapporten en offertes.

DE OPLOSSING: FOLLOW ME PRINTING

Met behulp van een pas/tag/druppel, PIN-code of gebruikersnaam en wachtwoord combinatie, verlenen we gebruikers toegang tot de printer of multifunctional. Dit wordt eenvoudig beheerd via ‘follow me printing’, waarbij de printopdracht de gebruiker volgt naar een willekeurige printer of MFP. De opdracht wordt vrijgegeven zodra de gebruiker zich identificeert bij het systeem. Hier zijn enkele voordelen van deze methode:

 • Veilig afdrukken vanaf elke MFP;
 • Bescherming tegen onbevoegde gebruikers;
 • Documenten blijven beveiligd tot de gebruiker is geïdentificeerd;
 • Tot 30% reductie in kosten en papierafval;
 • Gemakkelijke centrale IT-beheer;
 • Schaalbaarheid van één kantoor tot meerdere continenten.

VEILIG IN DE CLOUD

De trend naar volledige cloud-integratie blijft groeien, en dit geldt ook voor printbeheer. Het ultieme doel is om printopdrachten te beheren via een cloudprovider, waardoor de noodzaak van een lokale printserver vervalt. Idealiter wordt deze dienst afgenomen via een SaaS-model, waarvoor al verschillende oplossingen beschikbaar zijn. Hier zijn enkele voordelen van cloud print:

 • Veilige en efficiënte werkprocessen
 • Voorkomen van datalekken
 • Uitgebreide autorisatiemogelijkheden
 • Meer grip en overzicht
 • Positief effect op het milieu 
lock

““We hoeven geen VPN’s meer te gebruiken om te printen. Dat is voor ons het grootse voordeel en dit levert ons een jaarlijkse besparing van € 50K op.” ”

Tom Luinstra – Manager ICT Ambiq
Patrick

Nieuwsgierig naar meer?

Direct in contact met Patrick – jouw go-to sales expert! 💡 Wil je mailen met  Patrick of een andere teamgenoot? Vul gewoon je naam en e-mailadres in, en we staan voor je klaar.

Barst je van ongeduld? Geef ons een belletje: 0570 796 160! 📞

Support ticket aanmaken