WORK SMART .

BI staat voor Business Intelligence: het is als een kompas voor je bedrijf. In deze datagestuurde wereld verzamelt jouw organisatie elke dag talloze stukjes informatie. Van verkoopcijfers en klantfeedback tot voorraadniveaus en financiële resultaten; er komt veel op je af. Een BI oplossing helpt jou om deze enorme hoeveelheid data om te zetten in duidelijke, visuele inzichten. Het stelt je in staat om patronen te herkennen, prestaties te analyseren en toekomstige trends te voorspellen. Kortom, met BI heb je een helder overzicht van wat er in je bedrijf gebeurt en krijg je de tools in handen om slimme, datagedreven beslissingen te nemen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

VOORDELEN VAN BI .

 • Automatiseer rapportages: Besteed tijd aan het analyseren van informatie en het acteren op inzichten in plaats van het opstellen van rapportages. Met een BI oplossing heb je altijd de beschikking over up-to-date rapportages en dashboards.
 • Meer inzichten: Identificeer snel verbanden en neem adequate beslissingen op basis van jouw bedrijfsdata door inzichtelijke dashboards en rapportages als onderdeel van een solide BI-oplossing. Dive deeper, beslis sneller!
 • Voorbereiden op AI: Verbeter je datakwaliteit, minimaliseer fouten en zet stappen richting een AI-gedreven toekomst. AI heeft goede data nodig, met een solide BI-oplossing krijg je inzicht in je datakwaliteit om deze zo te verbeteren en je organisatie klaar te stomen voor een AI-gedreven toekomst. 

Ontdek hoe INDITO BI de kracht van jouw bedrijfsdata kan ontketenen. Maak datagedreven beslissingen, optimaliseer je bedrijfsprocessen en zet de volgende stap in je digitale strategie!

INDITO Team: Khymo, Mark

SCHAALBAAR & FLEXIBEL

Bereid je voor op de toekomst met de BI-oplossingen van INDITO. Wij specialiseren ons in het aanbieden van flexibele en schaalbare BI-strategieën die je bedrijf voorbereiden op de toekomst.

 • Cloud-First benadering: Begin met minimale kosten, en schaal op naarmate de behoeften groeien. Met onze cloud-first aanpak ben je altijd een stap vooruit met de nieuwste technologieën en uitgebreide mogelijkheden.
 • Flexibele oplossing: Door het gebruik van standaarden zorgen wij ervoor dat nieuwe ontwikkelingen naadloos in jouw bestaande BI-oplossing passen, waardoor we stapsgewijs jouw BI behoeftes kunnen implementeren. Dit verkort de time-to-impact, waardoor jij sneller resultaten ziet en maakt het gemakkelijker om het overzicht te bewaren.

Alles gecentraliseerd met Microsoft Teams Het beheer van een uitgebreide BI-oplossing hoeft niet chaotisch te zijn. Via ons ‘BI HUB’ team in Microsoft Teams hebben gebruikers toegang tot dashboards, projectupdates en feedback – allemaal netjes georganiseerd en afgestemd op de behoeften van specifieke gebruikersgroepen.

WHY INDITO BI ?

📊  Visuele Inzichten:

 • Maak complexe informatie begrijpelijk met dynamische visuals in Power BI.
 • Zet ruwe gegevens om in heldere patronen en verbanden.

🔍  Naadloze Gegevensintegratie:

 • Integreer gegevens van diverse bronnen: Bedrijfssystemen, Excel, websites tot sensoren.
 • Perfect match: Het datawarehouse zorgt voor de integratie met verschillende databronnen en dat ruwe data wordt omgezet in bruikbare data. PowerBI gebruikt deze data om data om te zetten in inzichten voor gebruikers. 

☁️  Modern met Microsoft Azure:

 • Altijd toegang tot de nieuwste tools.
 • Flexibele en laagdrempelige instap, maar ook krachtig en schaalbaar. 

🚀  Flexibel & Toekomstbestendig:

 • Pas je aan veranderende behoeften aan en zorg voor beslissingsgerichte inzichten. Nu en in de toekomst! 

💡  Ontketen Jouw Data Potentieel:

 • Maak geïnformeerde beslissingen, verhoog de operationele efficiëntie en daarmee jouw financiële resultaten.
 • Realiseer een concurrentievoordeel door de volledige potentie van je bedrijfsgegevens te benutten.

Zij gingen

jou voor .

Alles in 1 overzicht?
Ik wil graag advies .

Maak kennis met Mark, de echte Data-man en onze expert op het gebied van BI! 📊Wil je in contact komen met Mark of een andere collega? Laat hier jouw naam en e-mailadres achter.

Direct een brandende vraag? Pak de telefoon en bel ons nu: 0570 796 101! 🔥📲

Support ticket aanmaken