CONNECT, SHARE & COLLABORATE

In een zee van communicatiekanalen is het makkelijk om de koers kwijt te raken, waardoor cruciale informatie aan de horizon kan verdwijnen. Vertrouwen op enkel e-mail? Dat is als varen met een verouderd kompas in deze digitale oceaan.

Bij INDITO snappen we dat iedere medewerker zijn eigen navigatiestijl heeft, zijn eigen kompas. Afhankelijk van de situatie kiest men voor een bepaalde communicatiehaven. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat elke boodschap, ongeacht de voorkeursroute, veilig aankomt. Door het strategisch inzetten van de juiste communicatiemiddelen op het juiste moment, waarborgen we een heldere dialoog tussen verzender en ontvanger(s). In onze wereld draait het om duidelijke koersen, heldere routes en het voorkomen van verloren berichten.

ONZE AANPAK IN DIGITAL COMMUNICATION .

In het tijdperk van digitale transformatie blijft de essentie van effectieve communicatie onveranderd. Wat wel verandert, zijn de tools en methoden waarmee we deze bereiken. Bij INDITO begrijpen we dat jullie behoefte hebben aan directheid en doelgerichte oplossingen. 🎯

Onze specialisten begeleiden jullie door het spectrum van digitale communicatiemogelijkheden. Samen schetsen we een strategie, bepalen het einddoel en zetten vastberaden stappen voorwaarts. Met onze kant-en-klare communicatiesjablonen zijn we in no-time operationeel. Maar, onze betrokkenheid stopt niet bij de implementatie. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat jullie team de nieuwe tools volledig adopteert, ondersteund door onze praktische trainingssessies. Bovendien zullen we regelmatig langskomen om de vaardigheden en kennis van jullie team te evalueren en te verfijnen. 💡

omar communicatie
INDITO Team: Omar

WANNEER TECHNOLOGIE & EFFICIËNTIE SAMENKOMEN .

Introduceren zich tools zoals Microsoft Teams, SharePoint en Microsoft Dynamics 365 revolutionaire manieren om je team gestructureerd en op de hoogte te houden. En wij gaan verder dan alleen digitale tools. Met geïntegreerde telefonieoplossingen zorgen wij voor naadloze communicatie met al je contacten, volledig verweven in je dagelijkse werkomgeving.

Stel je voor: je verspreidt moeiteloos essentiële bedrijfsupdates via een ultramodern SharePoint intranet. Je beperkt de e-mailovervloed, terwijl je toch in realtime met je collega’s communiceert via Teams Chat. Bovendien biedt Dynamics 365 je een helder inzicht in alle verschillende bedrijfsprocessen!

SUPERIEUR BELLEN, MINDER KOSTEN .

Met Voice over IP (VoIP) tillen we zakelijk bellen naar een hoger niveau. Geniet van kraakheldere kwaliteit en uitgebreide functionaliteiten zonder diep in de buidel te tasten. Waar je ook bent, VoIP biedt je naadloze communicatie zonder grenzen. Simpel gezegd, we zetten spraak om in digitale pakketjes, versturen deze via het computernetwerk en reconstrueren het geluid aan de andere kant. Het IP-protocol is hierbij onze betrouwbare partner. En het beste? Nederland is bijna overal VoIP-ready, zolang je maar beschikt over internet! 🌐 ✨

Leander
INDITO Team: Leander

Lees meer over
communiceren .

Efficiëntie in een digitale wirwar?

Verdwaal je soms in een zee van documentversies? Met INDITO is het no more lost in translation. Stap in de vlotte wereld van Office 365 Teams. Chatten, video calls en nu ook gepersonaliseerde voice-inscripties. Tailor-made technologie die danst op jouw beat.

Klaar voor morgen? Let’s do IT!

Ik heb betere communicatie nodig
en wil graag advies .

Ontmoet Marcel – jouw vertrouwde sales maestro! 🌟 Heb je een vraag voor Marcel of een andere collega? Geen zorgen, vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Staat je vraag in brand? Bel ons direct: 0570 796 160! 📲

Support ticket aanmaken