IS JOUW BEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Jouw digitale wereld moet optimaal beschikbaar zijn. De bedrijfsprocessen in jouw organisatie zijn tenslotte steeds afhankelijker van een goede online werkomgeving en een toekomst bestendige IT. Heb je je weleens afgevraagd wat de gevolgen zijn wanneer jouw digitale omgeving een dag of zelfs een week niet beschikbaar is?

MET JOU, VOOR JOU.

Met het INDITO continuïteitplan zetten we de standaard in de naadloze afstemming tussen jouw digitale werkomgeving en slimme vernieuwingen. Beschikbaarheid? Veiligheid? Optimale functionaliteit? We’ve got your IT, elke dag opnieuw!

Samen met krachtpatsers zoals Microsoft, dringen we die lastige incidenten terug en rollen we de rode loper uit voor innovatie. Zo blijf jij altijd vooruitkijken, ontwikkelen, en groeien. Geen gedoe met grote investeringen, maar een eerlijke, transparante aanpak met een vaste prijs per maand. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Dat is INDITO, altijd met een glimlach, proactief en overzichtelijk. Helemaal klaar om de toekomst samen te ontdekken. 🌟

 

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Het INDITO Continuïteitsplan staat synoniem voor de duurzame continuïteit die je zoekt. Onze beheerorganisatie staat altijd klaar, van 07.00 uur tot 22.00 uur, om te voldoen aan jouw behoeften. Onze Experts en Cable Guys zorgen zowel op afstand als ter plaatse voor onderhoud en probleemoplossing. Onze innovatiemanager werkt nauw samen om verbeteringen te implementeren.

Jij draagt bij aan een duurzame samenleving, wij dragen bij aan jouw succes.

 

TOGETHER INITIATING TOMORROW !

Door de enorme en snelle ontwikkelingen in de wereld van IT valt het voor jouw organisatie misschien niet mee de IT-medewerkers te vinden met de juiste kennis en expertise. Wij kunnen jouw externe IT afdeling zijn! Oke, nu even op een rijtje:

  • Voortdurende groei: Je digitale werkomgeving evolueert met je bedrijf mee, waardoor je altijd een stap voor blijft.
  • Altijd beschikbaar en veilig: Slaap rustig, je werkomgeving is in veilige handen, 24/7 beschermd.
  • Een plan dat werkt: Het INDITO Continuïteitsplan is meer dan een dienst, het is een belofte.
  • Aan jouw zijde: Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat staan we klaar, omdat we begrijpen dat je bedrijf niet stopt om 17.00 uur.
  • Directe ondersteuning: Onze specialisten komen naar je toe om elk probleem aan te pakken, groot of klein.
  • Duurzaamheid die telt: Werk samen met ons aan een groenere toekomst.
  • Innovatie op maat: Jouw persoonlijke innovatiemanager helpt je met de nieuwste verbeteringen. 💡
INDITO Team – Patrick, Simon, Edwin, Chris

Zij zijn
constant .

Patrick

Ik zoek continuïteit
en wil graag advies .

Direct in contact met Patrick – jouw go-to sales expert! 💡 Wil je mailen met  Patrick of een andere teamgenoot? Vul gewoon je naam en e-mailadres in, en we staan voor je klaar.

Barst je van ongeduld? Geef ons een belletje: 0570 796 160! 📞

Support ticket aanmaken