Microsoft Copilot nu beschikbaar in het Nederlands!

Hallo daar, heb je gehoord van de nieuwste ontwikkeling in de wereld van Microsoft 365? Microsoft Copilot, de slimme assistent die je helpt om meer gedaan te krijgen in minder tijd, is sinds kort beschikbaar in de Nederlandse taal. Dat klopt, je kunt nu Copilot gebruiken in je eigen taal, waardoor je nog efficiënter kunt werken en de stress van het schakelen tussen talen kunt verminderen. INDITO leert je stap voor stap hoe je Copilot kunt instellen in het Nederlands.

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is een innovatieve tool die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om de interactie met Microsoft 365-applicaties te versterken. Het functioneert als een intelligente assistent die taken automatiseert en geavanceerde suggesties biedt om de efficiëntie van gebruikers te verhogen. Copilot integreert naadloos met applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, en biedt ondersteuning bij een breed scala aan taken, van het opstellen van documenten tot het analyseren van gegevens en het beheren van e-mails.

INDITO Team: Khymo, Mark

Hoe stel je Microsoft Copilot in het Nederlands in?

Stap 1: Controleer je Microsoft 365 versie

Zorg ervoor dat je de laatste versie van Microsoft 365 geïnstalleerd hebt. Copilot functies en taalondersteuning zijn afhankelijk van de nieuwste updates.

Stap 2: Activeer Microsoft Copilot

Voordat je de taal instelt, moet je Microsoft Copilot activeren binnen je Microsoft 365-applicaties. Dit doe je als volgt:

  1. Open een van de ondersteunde applicaties zoals Word, Excel, of Outlook.
  2. Navigeer naar de instellingen via het menu ‘Bestand’ en kies ‘Opties’.
  3. In het menu ‘Opties’ vind je een sectie gewijd aan Microsoft Copilot. Schakel hier Copilot in.

Stap 3: Stel de Nederlandse Taal in

Zodra Co-pilot is geactiveerd, kun je de taalinstellingen aanpassen:

  1. Blijf in het menu ‘Opties’.
  2. Ga naar ‘Taal’ en kijk bij de opties voor bewerktaal en weergavetaal.
  3. Kies ‘Nederlands’ als de gewenste taal voor bewerken en weergeven.
  4. Als Nederlands niet beschikbaar is, kan het nodig zijn om een taalpakket te downloaden. Volg hiervoor de instructies binnen het taalinstellingenmenu.

Stap 4: Toepassen en Herstarten

Na het instellen van de taal, moet je de applicatie mogelijk herstarten om de wijzigingen door te voeren:

  1. Sluit alle Microsoft 365-applicaties.
  2. Heropen de applicatie waarin je Copilot wilt gebruiken om te controleren of de taalinstellingen correct zijn toegepast.

Het complete pakket bij INDITO!

Bij INDITO bieden we niet alleen Copilot-licenties aan voor jouw Microsoft-omgeving, maar we nemen ook de volledige installatie en configuratie uit handen. Ons ervaren team staat klaar om jouw digitale assistent te integreren, zodat je direct aan de slag kunt met het optimaliseren van je workflow. Maar daar blijft het niet bij! We zorgen er ook voor dat je Copilot-installatie volledig beveiligd is, zodat je met een gerust hart kunt werken.

En dat is nog niet alles! Bij INDITO bieden we ook uitgebreide trainingen aan, zodat jij en je team het maximale uit Copilot kunnen halen. Klinkt dit jou goed in de oren? Neem dan vandaag nog contact op met INDITO voor meer informatie en ontdek hoe Copilot jouw manier van werken kan transformeren.

Zij gingen

jou voor .

edwin

Alles in 1 overzicht?
Ik wil graag advies .

Maak kennis met Edwin, the Big Boss en man die alles kan! Heb je een brandende vraag of wil je gewoon even kletsen? Vul je naam en e-mailadres in en we zorgen dat je in contact komt met Edwin of een ander lid van ons team.

Kan je niet wachten? Pak dan meteen de telefoon: 0570 796 160! 📲

Support ticket aanmaken