Boost productiviteit met Copilot voor Microsoft 365 & INDITO

Hallo daar! Bij INDITO streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde tools om hun productiviteit te verhogen en werk efficiënter te maken. Daarom zijn we verheugd om de introductie van Copilot voor Microsoft 365 aan te kondigen. Microsoft Copilot is jou innovatieve assistent die speciaal is ontworpen om je te ondersteunen bij het maximaliseren van je mogelijkheden binnen verschillende Microsoft applicaties.

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot voor 365 is een geavanceerde tool die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie en machine learning om je te ondersteunen bij verschillende taken binnen Microsoft applicaties zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en meer. Of je nu werkt aan een presentatie, een e-mail opstelt of gegevens analyseert in Excel, Copilot staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

INDITO Team: Khymo, Mark

Wat doet Copilot voor 365?

Copilot biedt een breed scala aan handige functies en taken om je te ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden binnen Microsoft. Hieronder volgen de specifieke voordelen van CoPilot voor verschillende Microsoft 365-applicaties:

Automatische takenondersteuning in Outlook: Copilot analyseert je taken en biedt suggesties voor acties op basis van de context, waardoor je snel en nauwkeurig taken kunt voltooien. Meer weten over Copilot voor Outlook? Klik dan hier!

Slimme documentorganisatie in OneDrive: De assistent helpt je bij het organiseren van je documenten door suggesties te doen voor het maken van mappen, het toepassen van labels en het ordenen van je bestanden, zodat je informatie gemakkelijk kunt terugvinden. Meer weten over Copilot voor OneDrive? Klik dan hier!

Contextuele informatie en suggesties in Word: Copilot biedt contextuele informatie en suggesties op basis van de inhoud van je documenten, zoals relevante links, bijlagen of metadata, waardoor je documenten nog waardevoller worden. Meer weten? klik hier!

Efficiënte communicatie in Teams: Met Copilot kun je snel en eenvoudig communiceren binnen Microsoft Teams door suggesties te doen voor het opstellen van berichten, plannen van vergaderingen en beheren van contacten. Meer weten over Copilot voor Teams? Klik dan hier!

Ontdek wat INDITO voor jou kan betekenen

Bij INDITO bieden we niet alleen Copilot 365-licenties aan, maar we gaan nog een stap verder. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het installeren, beveiligen en optimaal benutten van Copilot 365. Of het nu gaat om het configureren van de juiste instellingen, het waarborgen van de beveiliging van je systemen, of het bieden van continue ondersteuning, wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

 

 

Start vandaag nog met Copilot 365!

Ben je klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met INDITO en ontdek hoe Copilot jouw Microsoft ervaring kan optimaliseren.

Zij gingen

jou voor .

edwin

Alles in 1 overzicht?
Ik wil graag advies .

Maak kennis met Edwin, the Big Boss en man die alles kan! Heb je een brandende vraag of wil je gewoon even kletsen? Vul je naam en e-mailadres in en we zorgen dat je in contact komt met Edwin of een ander lid van ons team.

Kan je niet wachten? Pak dan meteen de telefoon: 0570 796 160! 📲

Support ticket aanmaken