Office 365 licenties: De sleutel tot succes in jouw bedrijf

Welkom bij INDITO, waar we jouw zakelijke IT naar een hoger niveau tillen. Met Office 365, de veelzijdige tool van Microsoft, kun je efficiënter werken. Maar welke Office 365 licenties zijn er, wat zijn de verschillen tussen de versies en hoe kunnen wij jou als INDITO daar mee helpen? We vertellen je er op deze pagina alles over.

De verschillende Office 365 licenties

Office 365 biedt diverse licentieopties, afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Van basispakketten voor kleinere teams tot geavanceerde oplossingen voor grote ondernemingen, elke versie biedt iets unieks.

  1. Office 365 Business Essentials

    Office 365 Business Essentials is geschikt voor bedrijven die cloud-diensten zoals e-mailbeheer met Exchange en bestandsopslag met OneDrive nodig hebben. Het omvat ook SharePoint en Microsoft Teams voor samenwerking en communicatie, zonder de desktop Office-applicaties. Ideaal voor efficiënt online werken.

  2. Office 365 Business Premium

    Office suite voor pc’s en Macs. Het is geschikt voor bedrijven die zowel cloud-gebaseerde diensten als desktopapplicaties nodig hebben voor uitgebreide functionaliteiten, zoals offline werken en geavanceerde bewerkingstools.

  3. Office 365 Enterprise

    Office 365 Enterprise is ontworpen voor grote organisaties, met uitgebreide cloud-services, geavanceerde beveiligingsfuncties en volledige Office-applicaties. Het is ideaal voor bedrijven die hoge eisen stellen aan gegevensbeveiliging en uitgebreid IT-beheer.

INDITO Team: Khymo, Mark

INDITO ondersteunt bij alle Office 365 licenties

Naast het helpen kiezen van de juiste Office 365 licentie, biedt INDITO ook essentiële ondersteuning na aanschaf, wat een sleutelfactor is in het succesvol implementeren en beheren van deze software in jouw bedrijf.

Implementatie en configuratie

Wij zorgen voor een vlekkeloze implementatie van Office 365 binnen jouw organisatie. Dit betekent niet alleen het installeren van software, maar ook het correct configureren ervan om te voldoen aan jouw specifieke zakelijke behoeften.

Gebruikerstraining en ondersteuning

INDITO begrijpt het belang van een soepele overgang naar nieuwe software. Wij bieden daarom uitgebreide trainingen voor jouw team om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel en efficiënt kan werken met Office 365.

Doorlopend beheer en onderhoud

Ons werk stopt niet na de implementatie. We bieden doorlopend beheer en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw Office 365 omgeving altijd up-to-date en optimaal functioneert. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingscontroles en het snel oplossen van eventuele problemen.

Persoonlijke aanpak

Bij INDITO draait alles om persoonlijke aandacht. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Onze aanpak is erop gericht om een sterke, langdurige relatie met jou en jouw bedrijf op te bouwen.

Waarom Office 365 licenties via INDITO?

Bij INDITO begrijpen we dat elke organisatie anders is. Wij helpen jou bij het kiezen van de juiste Office 365 licentie die past bij jouw bedrijfsbehoeften en budget. Ons team staat klaar met advies en ondersteuning om de overgang soepel te laten verlopen.

Kies voor INDITO

Kies voor INDITO voor jouw Office 365 licenties en ervaar hoe wij met persoonlijke aandacht en expertise jouw bedrijf vooruit helpen. Geïnteresseerd in wat de beste Office 365 licentie voor jouw bedrijf is? Neem contact op via het contactformulier of via +31 570 79 61 00 of mail naar info@indito.nl en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer over

INDITO & partners .

Alles in 1 overzicht?
Ik wil graag advies .

Maak kennis met Mark, de echte Data-man en onze expert op het gebied van BI! 📊Wil je in contact komen met Mark of een andere collega? Laat hier jouw naam en e-mailadres achter.

Direct een brandende vraag? Pak de telefoon en bel ons nu: 0570 796 101! 🔥📲

Support ticket aanmaken